RISDA Plantation Jawatan Kosong 2022

RISDA Plantation Jawatan Kosong 2022

RISDA Plantation Jawatan Kosong 2022 – Sekiranya anda, seorang Warganegara Malaysia yang cukup syarat kelayakan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan RISDA Plantation yang dipelawa untuk memohon bagi mengisi kekosongan jawatan tetap RISDA Plantation atau kontrak yang diiklankan.

Untuk memohon sila ikut langkah seperti di bawah. Calon yang berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan oleh majikan adalah dipelawa untuk mengisi kekosongan yang diiklankan seperti di bawah:

Sekiranya anda, calon yang berkelayakan dengan Ijazah, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM, “A” Level, Pre-U) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa untuk memohon mengisi kekosongan jawatan di atas.

(Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu) Permohonana jawatan kosong, pastikan anda ikuti langkah memohon kerja kosong terkini yang telah ditetapkan majikan seperti di bawah.

Selain itu calon juga perlulah mempunyai ciri-ciri seperti, Berperwatakan menarik, Berpengetahuan, Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain (rujuk kelayakan permohonan di bawah).

Menepati Syarat – syarat akedemik minimun yang telah ditetapkan eperti Kelebihan adalah Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik, Cuti Tahunan serta Cuti Sakit dan lain-lain (rujuk iklan permohonan kerja kosong di bawah).

Cara Memohon:

Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem.

Permohonan kerja kosong baru di atas boleh dilakukan secara online. Anda hanya perlu melakukan pendaftaran secara percuma melalui pautan di bawah.

Klik pautan “MOHON SINI” di bawah dan rujuk maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan kerja tersebut.

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Perhatian – Myinfokerja kami tidak bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan kepada pembaca kami. Semua yang admin kongsikan ini hanyalah ringkasan yang berkaitan sahaja dan semua hebahan adalah berpandukan sumber official yang sahih. Jadi sila pastikan anda berfikir panjang sebelum menulis komen anda di ruangan komen. Terima Kasih.

Sudah baca jangan lupa like komen dan share kan pada kawan-kawan atau keluarga kita agar dapat manfaat bersama. Terima kasih semua. Klik sini Join Telegram Myinfokerja dan sini link whatsapp kami untuk info info bantuan kerajaan secara free.

(Rujuk iklan penuh jawatan kosong melalui pautan yang disediakan di bawah)

Semak sini: Jawatan Kosong di Fakulti Sains Kesihatan

Semak juga: Bantuan Bajet 2023 RM500 Kepada Guru

Maklumat Jawatan Kosong:

Nama Majikan : RISDA PLANTATION
Kelayakan Minima: PMR / SPM / DIPLOMA / IJAZAH
Tarikh Tutup: 21 OKTOBER 2022

Jawatan kosong terkini yang diiklankan adalah seperti berikut

1. Pengurus Operasi (PG4)
2. Eksekutif Operasi (EG4)
3. Penyelia (TG3)

Sumber: Kemaskinijawatanmalaysia

MOHON SINI

RISDA Plantation

Leave a Comment