Maybank2u Akan Dinyahpaut Dari Akaun ASNB

Akaun ASNB Akan Dinyahpaut Dari Maybank2u

Maybank kini mengeluarkan peringatan kepada para pengguna Amanah Saham Nasional Berhad ASNB, untuk pautkan kembali akaun ASNB pada Maybank2U selepas 18 Jun 2022.

1. Maybank mengatakan ini adalah selari dalam memberikan pengalaman perbankan yang ditambah-baik kepada para pengguna Akaun ASNB.

2. Jangan risau pengguna boleh melihat kembali akaun ASNB mereka selepas pautkan ia pada Maybank2U atau juga turut melalui aplikasi MAE.

3. Pada masa yang sama, untuk makluman, ASNB sebelum ini telah menyatakan mereka akan melakukan naik-taraf sistem bermula 4 hingga 7 Jun 2022 – dan akan tangguhkan/ Dinyahpaut semua perkhidmatan sepanjang tempoh tersebut.

4. Selepas itu, pengguna boleh menyambung transaksi seperti biasa melibatkan ASNB. Ianya boleh dilakukan dengan memilih “Wealth” dan seterusnya ASNB pada Maybank2U atau pada aplikasi MAE.

Disclaimers – Semua yang admin kongsikan ini hanyalah ringkasan yang berkaitan sahaja dan semua hebahan adalah berpandukan sumber official yang sahih. Pihak kami tidak bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan kepada pembaca kami. Jadi sila pastikan anda berfikir panjang sebelum menulis komen anda di ruangan komen. Terima Kasih.

Sumber: portalmalaysia

Baca Juga: Cara Tukar Kad ATM Maybank Secara Online

Maybank2u Akan Dinyahpaut Dari Akaun ASNB

Maybank2u Akan Dinyahpaut Dari Akaun ASNB

Maybank2u Akan Dinyahpaut Dari Akaun ASNB

Leave a Comment