Kekosongan Jawatan Terkini Lembaga Tabung Haji Jun 2022

Kekosongan Jawatan Lembaga Tabung Haji Terkini

Lembaga Tabung Haji buka pengambilan kekosongan jawatan terkini untuk semua rakyat Malaysia.

Calon yang berkelayakan dan memenuhi segala syarat-syarat seperti yang telah ditetapkan disarankan agar memohon kekosongan jawatan seperti yang telah diiklankan di bawah.

Sila pastikan anda membaca segala syarat dan maklumat kekosongan yang telah ditetapkan sebelum melakukan sebarang permohonan. Semoga berjaya!

Untuk melakukan permohonan sila ikuti langkah seperti di bawah.

Lembaga Tabung Haji

Lihat Juga: Semak Wang Tuntutan Menggunakan Egumis ANM

Maklumat Jawatan Lembaga Tabung Haji

Jawatan yang ditawarkan adalah seperti berikut:

 1. Kerani Seliaan Bangunan
 2. Pemandu Jabatan
 3. Pembantu Teknikal Kontrak
 4. Eksekutif Pembangunan Perniagaan (Produk)
 5. Setiausaha
 6. Executive Property Investment
 7. Eksekutif Hibah Amanah
 8. Dan Banyak Lagi…

Untuk memohon, sila pastikan bahawa anda mengikuti langkah permohonan kerja kosong terkini seperti yang telah ditetapkan oleh pihak majikan seperti di bawah.

Lembaga Tabung Haji

Syarat Kelayakan & Kepentingan Pemohon Lembaga Tabung Haji

 

Calon yang berkelayakan dengan mempunyai Ijazah, Diploma, STPM, SPM, PMR/PT3 atau sebarang Kelayakan Profesional yang diiktiraf dipelawa untuk memohon bagi mengisi kekosongan jawatan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

 1. Berperwatakan Menarik
 2. Berpengetahuan Am
 3. Kemas dan Rajin
 4. Berkepimpinan dan lain-lain (sila rujuk kelayakan permohonan di bawah)

KELEBIHAN

 • Gaji dengan Pelbagai Imbuhan Menarik
 • EPF, SOCSO & SIP
 • Cuti Tahunan
 • Cuti Sakit dan lain-lain (sila rujuk iklan permohonan kerja kosong di bawah)

Lembaga Tabung Haji

CARA MEMOHON

 1. Klik pautan “MOHON SEGERA” di atas dan sila rujuk segala maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan kerja kosong tersebut.
 2. Permohonan kerja kosong di atas boleh dilakukan secara online. Anda hanya perlu melakukan pendaftaran secara percuma melalui pautan yang telah disediakan di bawah.
 3. Bagi permohonan kali pertama, pemohon disarankan agar mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat segala pengisian maklumat seperti yang diperlukan dalam sistem tersebut.
 4. Pemohon disarankan agar mengemaskini segala maklumat terkini yang diperlukan dalam sistem ini. Calon yang berjaya di senarai pendek sahaja akan di panggil untuk sesi temu duga.

Nama Majikan : Lembaga Tabung Haji
Tarikh Tutup : 12 Jun 2022

Untuk memohon, sila pastikan bahawa anda mengikuti langkah permohonan kerja kosong terkini seperti yang telah ditetapkan oleh pihak majikan seperti di bawah.

MOHON SEGERA

Disclaimers – Semua yang admin kongsikan ini hanyalah ringkasan yang berkaitan dengan Kekosongan Jawatan Terkini Lembaga Tabung Haji Jun 2022 sahaja dan semua hebahan adalah berpandukan sumber official yang sahih. Pihak kami tidak bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan kepada pembaca kami. Jadi sila pastikan anda berfikir panjang sebelum menulis komen anda di ruangan komen. Terima Kasih.

 

Leave a Comment