“Jodoh Mungkin Tak Ada Di Dunia, Kat Sana Nanti Dapat Bidadari” – Zarina Zainuddin

“Jodoh Mungkin Tak Ada Di Dunia, Kat Sana Nanti Dapat Bidadari” – Zarina Zainuddin

“Azal sekarang dah berumur 26 tahun, nak masuk 27 dah. Dia memang ada keinginan untuk berkahwin tetapi Azal ni masalahnya dia tak nak kahwin dengan orang yang sama dengan dia. Dia nak kahwin dengan orang yang normal.

“Mana nak cari orang normal yang impian dia tu dia nak yang cantik, tinggi lampai, kulit putih melepak, mata bulat, kaki panjang, rambut panjang. Dia perempuan rambut panjang je bukan yang bertudung.” Katanya pada Majalah Keluarga.

WhatsApp Image 2023 03 10 at 10.03.44 AM

Setiap orang mempunyai keinginan untuk berpasangan. Tidak terkecuali, anak kembar autisme kepada pelakon Zarina Zainuddin, iaitu Azal Azrai yang juga pernah suatu ketika dahulu tular tentang keinginannya untuk berkahwin.

Menjawab tentang soal itu, Zarina mengakui anak nombor dua dari empat beradik ini sememangnya ada keinginan untuk berkahwin namun kriteria yang dipilih terlalu berbeza dengan dirinya.

“Azal nanti mungkin jodoh awak mungkin tak ada di dunia, kat sana nanti awak dapat bidadari. Kemudian dia cakap apa tau, ‘baiklah ibu’. Awak ok Azal?, ‘saya ok ibu’.

Screenshot 2023 03 10 142442

“Dia macam dah terima keadaan itu. Terima keadaan diri dia tak kahwin dan dia tak letak harapan yang tinggi.” tambahnya.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata mendoakan yang terbaik buat anak istimewa Zarina Zainuddin. Selain itu, ada juga yang berkongsi kisah sendiri

Menyedari kekurangan si anak, Zarina memujuk kembali Azal dengan mengatakan pada Azal bahawa mungkin jodoh anak terunanya itu tiada di dunia, tetapi akan dapat seorang bidadari di Syurga.

Sumber : keluarga

 

Leave a Comment