WANITA INI MAHU MEMILIKI 20 CAHAYA MATA , TERUJA BILA DAPAT TAHU HAM1L LAGI ANAK KE 17.

WANITA INI MAHU MEMILIKI 20 CAHAYA MATA , TERUJA BILA DAPAT TAHU HAM1L LAGI ANAK KE 17.

Seorang wanita yang sudah memiliki 16 orang anak kini dilap0rkan meng4ndung anak ke-17. Memetik lap0ran Mirror, Patty Hernandez, 40, memilih semua nama anaknya bermula dengan huruf C sebagai pengh0rmatan kepada suaminya, Carlos.

Pas4ngan ini mempunyai enam anak lelaki dan sepuluh anak perempuan, di mana lima pasang anak tersebut adalah kembar.

1 11

Nama anak-anak mereka ialah Carlos Jr, 14, Christopher, 13, Carla, 11, Caitlyn, 11, Cristian, 10, Celeste, 10, Cristina, 9, Calvin, 7, Catherine, 7, Caleb, 5, Caroline, 5, Camilla, 4, Caroll, 4 Charlotte, 3, Crystal, 2 dan Clayton, 1.

Ketika ini dia bersama suami Carlos Hernandez tinggal bersama semua permata hati mereka di rumah lima bilik di Charlotte, North Carolina.

Setiap minggu mereka menghabiskan kira-kira AS$498 (kira-kira RM2,100) untuk belanja makanan serta keperluan lain.

2 19

Harap Mempunyai 20 Orang Anak

Patty dan Charlos yang kini menetap di North Carolina di Amerika Syarikat (AS), mer4ncang untuk mengekalkan tradisi nama tersebut bagi anak ke-17 mereka.

Anak ke-17 pas4ngan itu dijangka dilah1rkan pada Mac tahun depan. Malah Patty berharap dapat menambah bilangan anaknya sehingga mempunyai 20 orang anak dengan tambahan 3 lagi anak lelaki bagi melengkapkan jumlah 10 anak lelaki dan 10 anak perempuan.

Bagaimanapun, katanya, semuanya berada di tangan Tuhan.

“Saya hamil 13 minggu apabila saya mendapat tahu saya meng4ndung lagi.

“Saya sudah meng4ndung selama 14 tahun jadi saya berasa gembira, teruja dan syukur kerana dipilih untuk sekali lagi menimang cahaya mata ke-17,” katanya kepada majalah Fabulous.

Percaya Akan Meng4ndung Semula

Sebelum ini, Patty pernah memberitahu dia percaya akan meng4ndung semula selepas kelah1ran anak ke-16 pada musim bunga lalu.

Patty melah1rkan anak ke-16 yang diberi nama Clayton pada Mei tahun lalu. Malah pas4ngan ini juga enggan menggunakan alat penc3gah kehamilan dan reda jika hamil lagi.

Patty berkata bahawa dia sentiasa dikenali oleh jururawat di h0spital tempat dia melah1rkan anak-anaknya.

“Mereka berkata, seperti ‘anda berada di sini tahun lepas, kami berjumpa anda setiap tahun’,” katanya.

Jika berkemampuan dan tiada masalah untuk mempunyai anak yang ramai, tidak salahnya. Semoga apa yang diimpikan untuk mempunyai 20 orang anak menjadi kenyataan satu hari nanti.

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Sumber: Utusan, Times Now News

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami Di My Info Kerja

Leave a Comment