[Video] Masih Ingat Anda Dengan Adik Haziq Tom Tom Bak? Wajah Terkini Adik Haziq, “Dah Besar Dah Dia Segak…”

[Video] Masih Ingat Anda Dengan Adik Haziq Tom Tom Bak? Wajah Terkini Adik Haziq, “Dah Besar Dah Dia Segak…”

Adik Haziq kemudi4nnya menjadi pengac4ra berg4nding dengan Pak Nil. Mudah mesra dan p4ndai berk4ta-kata membuatkkan adik Haziq disen4ngi ramai. Pada waktu itu g4ndingan adik Haziq dengan Pak Nil dal4m ranc4ngan aneka ragam kanak-kanak tersebut ant4ra yang cukup popul4r.

@olinuskepp Adik Hadziq dulu dan sekarang @HQ Bread & Butter Cookies #dulu #sekarang #hadziq #throwback #fy #fyp #fypシ #macammacamaznil #tomtombak #syurgacinta #breadnbutter ♬ original sound – KHAIRUS AMBIA PUTRA

Cel0tehnya ketika di zam4n kanak-kanak mencuit hati ram4i. Adik Haziq, bakatnya dicunggkil ketika dijemput seb4gai tetamu dal4m ranc4ngan ‘Tom Tom Bak’ yang diacar4kan oleh Datuk Aznil Haji Nawawi atau lebih mesra dengan panggil4n Pak Nil.

Fizik4l dan rupa paranya memang nampak agak berbeza. Berikut adal4h perkongsian rakaman adik Haziq Tom Tom Bak terkini yang dikongsikan di TikTok ini:

Selain dari itu, Haziq yang sang4t comel dan ada sahaja jaw4pan lucu diberik4nnya bila ditanya oleh Pak Nil membu4tkan penonton mud4h terhibur dengannya. Bagaiman4pun, selebriti cilik ini kini sudah pun dew4sa. Jangkaan usianya adal4h dalam 20-an.

Di ruangan komen perk0ngsian ini ramai juga yang meluahkan mereka pernah meny4ksikan gelagat comel Haziq masa kecil dulu dalam rancangan tersebut. Berikut antara reaksi ramai yang ditingg4lkan di ruangan komen:

Sekej4p je dah besar! Rasa macam baru sahaja tonton kelet4h adik Haziq Tom Tom Bak yang comel dan pandai bercakap. Apa-apa pun perkongsian rakaman selebriti cilik dari kecil ini sudah dewasa telah mencuri perhatian ramai.

“Comel sang4t dia nie dulu hehe”

66

“Tua dah aku rupanya”

55

“Mata dia still sama. W4hh more update pasal dia. Suka tengok wat4k dia dalam syurga cinta”

44

Sumber : https://himpunanceritalawak.com/

Leave a Comment