Berdengkur Tanpa Henti..Wajah si bulus yang cantik Gembira kerana Dia dijaga (5GAMBAR)

Wajah Cantik Gembira Kerana Dia Dijaga Dan Mendengkur Tanpa Henti

Penyokong haiwan Mini Cat Town (San Jose, California) menerima tiga anak kucing sesat: seekor betina beraneka warna dan dua abangnya.

7 11

Ketiga-tiga mereka perlu memulakan penyusuan botol tepat pada masanya, dikelilingi oleh kasih sayang dan penjagaan, secepat mungkin. Anak-anak muda berasa seronok, mula menambah berat badan, dan mata mereka terbuka selepas menghabiskan beberapa hari pada rejimen sedemikian dalam suasana rumah yang selesa.

“Mack (tiga warna) dan abangnya Eddie adalah kira-kira saiz yang sama,” kata Laura Maylon, pengarah Mini Cat Town. “Tetapi Justin (abang kedua) kira-kira 100 gram lebih berat daripada setiap satu.”

Gadis itu dapat membuka matanya, besar dan dalam, selepas beberapa hari menjalani rawatan. Setelah cepat belajar mendengkur, dia tidak melepaskan peluang untuk menggunakan kemahiran ini.

Dia manis dan lembut, dan menjangkau lelaki yang berlutut itu untuk memeluk. “Poppy sangat jinak dan mendengkur dengan panggilan.”

5 13

Semua orang tidak lama kemudian dipukul oleh bayi yang berwarna-warni itu. Laura menambah, “Ayah angkat telah menggelarkannya sebagai kawan baik baharunya.”

Si cantik bermata besar memerhati orang dengan teliti dan cemburu, kemudian mengaktifkan mur-motor sebaik sahaja dia menarik perhatian mereka. Dia suka berbaring di atas katil yang selesa, makan makanan yang enak sehingga dia kenyang, dan berada bersama penjaganya.

“Kucing tiga warna dan kulit kura-kura mempunyai reputasi sebagai gila,” jelas Laura, “tetapi Mack sangat cantik, tenang dan bebas.”

3 15 1 300x300 1

Mac memilih tempat tertentu untuk tidur pada suatu petang, dan dengan cepat ia menjadi kegemarannya. “Saya meletakkan selimut kecil di lokasi yang dia minta, dan saya sentiasa menemuinya di sana sejak itu.”

Mac lebih suka menghabiskan masa dengan orangnya dan menonton semua yang mereka lakukan. Dia sangat patuh dan lucu dan berguling ke belakang, menunjukkan perut dan jari merah jambunya.

Dia lebih kecil daripada abang-abangnya, tetapi ini tidak menghalangnya.

Mac suka perkara kecil dalam hidup, dia suka apabila hidungnya disentuh atau diangkat seperti kanak-kanak. Dia sentiasa mempunyai ekspresi risau di wajahnya, yang sangat mudah apabila anda ingin bertanya sesuatu daripada orang anda.

Siapa yang boleh menolak wajah yang menarik itu?

2 12 300x300 1

Trinity terlalu terdedah sehingga mereka belajar makan daripada orang dewasa seperti mangkuk.

“Mac masih suka botol putingnya dan tidak pernah menumpahkan setitik pun,” jelas Laura, “sebab itulah muka dan dadanya sentiasa lebih bersih daripada anak lelakinya.”

Gadis itu telah belajar bermain dengan mainan, tetapi sebaik sahaja dia melihat penjaganya, dia menjatuhkan segala-galanya dan berguling ke belakangnya, bersedia untuk membelai.

Mac mengekalkan ibu bapa angkat dalam penumbuk kecilnya. Dia mempunyai watak yang hebat, dan dia mendengkur sehingga dia akan mencairkan mana-mana, walaupun hati yang paling teruk.

Mac dan adik-beradiknya sedang menuju ke arah masa depan yang lebih baik selepas dibesarkan dengan kasar.

1 13 1

Mereka masih perlu banyak belajar dan berkembang. Mack menikmati setiap kemesraan yang diterimanya dan memenuhi ruangan itu dengan dengungannya.

 

Leave a Comment