Pengambilan jawatan kosong Pentadbiran terkini di Universiti Malaya

Pengambilan jawatan kosong Pentadbiran terkini di Universiti Malaya 

Pengambilan jawatan Pentadbiran terkini 2022 di Universiti Malaya. Berita baik kepada yang sedang mencari pekerjaan, Universiti Malaya (UM) kini sedang membuka pengambilan jawatan kosong terkini bagi melancarkan lagi perjalanan operasinya.  Pengambilan ini adalah terbuka kepada warganegara Malaysia yang berminat dan berkelayakan. Berikut adalah maklumat jawatan, syarat-syarat kelayakan dan cara memohon bagi jawatan yang ditawarkan: –

Universiti Malaya

Syarat-syarat Kelayakan

Semua pemohon mestilah Warganegara Malaysia. Kelayakan akademik boleh dirujuk di hebahan rasmi kekosongan jawatan. Berumur tidak kurang 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan Kosong Universiti Malaya.

Bidang Tugas

Bertanggungjawab melaksanakan tugas-tugas perkeranian dan operasi di peringkat Kumpulan Pelaksana yang merangkumi aspek perkeranian dan operasi (termasuk, tetapi tidak terhad kepada, tugas-tugas pentadbiran am, pengurusan akademik, pelajar, penyelidikan, sumber manusia, kolej kediaman, pembangunan dan infrastruktur).

SERTAI TELEGRAM: https://t.me/portalsemakanmalaysia

Cara Memohon

Kepada yang berminat dan menepati syarat-syarat kelayakan yang ditetapkan, permohonan kekosongan jawatan Universiti Malaya boleh dibuat seperti mana yang dinyatakan di hebahan rasmi kekosongan jawatan. Permohonan kekosongan jawatan hendaklah dilaksanakan secara atas talian (online) di UM Career Portal.

Pemohon juga perlu memastikan segala maklumat yang diberikan adalah benar, sahih dan tepat, serta hanya memohon jawatan yang selaras dengan ketetapan syarat-syarat kelayakan setiap jawatan. Hanya calon yang menepati syarat-syarat kelayakan dan melepasi tapisan sahaja yang akan dipelawa menghadiri sesi temu duga.

Universiti Malaya

  • Tarikh tutup permohonan pada 01 SEPTEMBER 2022, KHAMIS.
  • Hebahan rasmi kekosongan jawatan dan permohonan boleh dirujuk DI SINI.

Maklumat Jawatan

PEMBANTU TADBIR – GRED N19

  • Jabatan: Bahagian Pengayaan Global dan Mobiliti (GEM)
  • Kategori: Bukan Akademik
  • Gaji: RM1,352 – RM4,003

Perhatian – Pihak kami tidak bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan kepada pembaca kami. Semua yang admin kongsikan ini hanyalah ringkasan yang berkaitan sahaja dan semua hebahan adalah berpandukan sumber official yang sahih. Jadi sila pastikan anda berfikir panjang sebelum menulis komen anda di ruangan komen. Terima Kasih.

Sudah baca jangan lupa like komen dan share kan pada kawan-kawan atau keluarga kita agar dapat manfaat bersama. Terima kasih semua. Klik sini Join Telegram Myinfokerja dan sini link whatsapp kami untuk info info bantuan kerajaan secara free.

Baca sini: Pengambilan jawatan kosong di Jabatan Kebajikan Masyarakat

Baca Juga: Jawatan Kosong JKR Jabatan Kerja Raya Malaysia Kini Dibuka

Sumber: https://berikerja.com.my/

Leave a Comment