Personel MySTEP Temuduga Terbuka Dewan Bandaraya Kuala Lumpur November 2022

Personel MySTEP Temuduga Terbuka Dewan Bandaraya Kuala Lumpur November 2022 – Semak Tarikh Temuduga di sini!

Personel MySTEP Temuduga Terbuka Dewan Bandaraya Kuala Lumpur November 2022 – Untuk makluman, iklan jawatan kosong terkini dibawah adalah seperti yang diiklankan oleh majikan. Segala maklumat lengkap berkaitan permohonan hendaklah melalui pautan rasmi yang disediakan.

Sekiranya anda, seorang Warganegara Malaysia yang cukup syarat kelayakan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan adalah dipelawa untuk memohon bagi mengisi kekosongan jawatan seperti yang diiklankan.

Nama Majikan: Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL)
Lokasi Kekosongan: Kuala Lumpur
Tarikh Temuduga: 29 & 30 November 2022

Sekiranya anda, calon yang berkelayakan dengan Ijazah, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM, “A” Level, Pre-U) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa untuk memohon mengisi kekosongan jawatan di atas.

Selain itu calon juga perlulah mempunyai ciri-ciri berikut:

Berperwatakan menarik, Berpengetahuan, Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain (rujuk kelayakan permohonan di bawah)

KELEBIHAN: Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik, Cuti Tahunan, Cuti Sakit dan lain-lain (rujuk iklan permohonan kerja kosong di bawah)

Permohonan boleh dilakukan secara online. Klik pautan “IKLAN JAWATAN” di bawah dan rujuk maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan yang ditetapkan.

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan. Hanya calon yang terpilih dan di senarai pendek sahaja akan di panggil menghadiri temuduga.

IKLAN JAWATAN

Dewan Bandaraya Kuala Lumpur

 

Leave a Comment