Syarat & Cara Permohonan Jawatan Kosong Petronas

Permohonan Jawatan Kosong Petronas adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan bagi mengisi jawatan kosong di Petronas Carigali Sdn Bhd sebagaimana berikut:-

MAKLUMAT PERMOHONAN

Jawatan Kosong Petronas

Production Technician
Executive (Offshore Self Regulation)
Executive (Field Performance Analysis)
Executive (Safety)
Executive (Operation Services)
Instrument Technician
Electrical Technician
Mechanical Technician
Executive (Field Operations)
Executive (CMPE Scheduling)
Executive (Electrical Engineering)
Executive (Civil)

Nama Majikan : Petronas Carigali Sdn Bhd
Penempatan : Rujuk Lampiran Dibawah
Kelayakan : Rujuk Pautan Dibawah
Tarikh Tutup Permohonan : 02 September 2022 (Jumaat)

Untuk memohon lain-lain Jawatan (Mohon Disini)

Baca Sini: Bantuan Tambahan RM500 BKM Dikreditkan Bermula Hari Ini

Baca Juga: Cara Ganti MyKad Online Melalui Telefon

Jawatan Kosong Petronas

Syarat & Cara Permohonan Jawatan Kosong Petronas

Sebelum membuat permohonan Jawatan Kosong Petronas, sila pastikan anda login/register dan mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat. Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan.

Calon dikehendaki memuat naik resume yang lengkap (kelayakan akademik, pengalaman kerja, gaji semasa dan gaji yang dipohon, gambar berukuran passport serta salinan sijil-sijil berkaitan) semasa membuat permohonan.

Permohonan jawatan diatas hendaklah melalui pautan Permohonan Online yang boleh didapati melalui pautan yang telah disediakan dibawah. Untuk pemohon kali pertama, anda perlu mendaftar akaun baru terlebih dahulu.

Pemohon yang telah mendaftar dan memohon jawatan yang disenaraikan tidak perlu lagi memohon semula sekiranya tempoh permohonan masih sah. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

Calon hendaklah warganegara Malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan. Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon, Sila baca pada lampiran yang kami telah sediakan seperti berikut.

Mohon Online

Leave a Comment