Jawatan Kosong Suruhanjaya Koperasi Malaysia 2022

Jawatan Kosong Suruhanjaya Koperasi Malaysia

Pengambilan pelbagai jawatan kosong di Suruhanjaya Koperasi Malaysia 2022 terkini. Semak syarat kelayakan, cara mohon dan maklumat jawatan di bawah.

Syarat kelayakan untuk membuat permohonan adalah mesti Warganegara Malaysia dan tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawata.

Untuk kelayakan akademik pula rujuk pautan di bawah yang kami sediakan.

Cara memohon 

Kepada yang berminat dan menepati syarat-syarat kelayakan, permohonan kekosongan jawatan Suruhanjaya Koperasi Malaysia boleh dibuat seperti mana yang dinyatakan di hebahan rasmi kekosongan jawatan.

Pemohon juga perlu memastikan segala maklumat yang diberikan adalah benar dan tepat, serta memohon jawatan yang selaras dengan ketetapan syarat-syarat kelayakan.

Hanya calon yang menepati syarat-syarat kelayakan permohonan Suruhanjaya Koperasi Malaysia dan melepasi tapisan sahaja yang akan dipelawa menghadiri sesi temu duga dan tarikh tutup permohonan pada 16 dan 17 JUN 2022 (bergantung pada jawatan).

Maklumat Jawatan:

PEMANDU – GRED H11
Kumpulan: Kemahiran
Gaji: RM1,218 – RM2,939
Kenaikan Tahunan: RM80

PENOLONG PEGAWAI HAL EHWAL EKONOMI – GRED E29
Kumpulan: Pelaksana
Gaji: RM1,493 – RM5,672
Kenaikan Tahunan: RM145

PEGAWAI PENYELIDIK – GRED Q41
Kumpulan: Pengurusan dan Profesional
Gaji: RM2,315 – RM9,618
Kenaikan Tahunan: RM225

Hebahan rasmi kekosongan jawatan boleh dirujuk DI SINI dan permohonan boleh dibuat DI SINI.

Harap Maklum: Kami Myinfokerja hanya menyiarkan info iklan jawatan sahaja dan semua hebahan adalah daripada sumber yang sahih. Buat permohonan di laman rasmi (Klik pautan) yang kami sediakan jika anda ingin membuat permohonan Kerja kosong.

Join Telegram untuk lebih banyak info bantuan dan jawatan kosong 2022 terkini.

Leave a Comment