Sekali K0men lelaki ini dkwa suami tarik perhatian ramai, Kisah Ibu tunggal terima hadiah moto tvlar

Sekali K0men lelaki ini dkwa suami tarik perhatian ramai, Kisah Ibu tunggal terima hadiah moto tvlar

Dapat hadiah Ysuku dari Ebit Lew. Wanita yang dikenali sebagai Emy, 23 itu dimaklumkan merupakan seorang anak yatim dan mempunyai seorang cahaya mata. Dia juga dikatakan telah lama terpisah.

Baru-baru ini, pendakwah bebas, Ebit Lew telah menghadiahkan sebuah motosikal jenis Ysuku kepada seorang ibu muda yang bekerja sebagai Foodpanda Walker bagi memudahkan urusannya untuk menjalankan pekerjaannya.

PM4399

Dengan suaminya dan tinggal berdua dengan anak sambil menjadi pembantu sambilan di sebuah restoran di kawasan Kerinchi, Lembah Pantai.

Dalam proses mahkamah. Namun begitu, menerusi ruangan komen posting yang dibuat oleh Ebit Lew di Instagram, seorang lelaki yang mengaku bahawa dirinya adalah suami kepada Emy menyatakan yang mereka baik-baik sahaja cuma status hubungan masih dalam proses mahkamah.

PM4398 768x616 1

Menurut Fakhrul Rosli dia dan isteri tetap saling berhubung demi anak tersayang. Mereka turut tinggal berhampiran dan segalanya masih dalam proses mahkamah. Masih sayangkan hubungan, mungkin ini ujian.

Ujarnya, dia masih menyayangi hubungan perkahwinan ini dan mungkin apa yang terjadi sebagai satu bentuk ujian daripada Allah S.W.T untuk menguatkan lagi hubungan mereka. Jadi.

PM4397

Dia berharap supaya perkahwinan mereka terus bertahan dan memohon agar orang ramai terus mendoakan kebahagiaan mereka. Akan cuba yang terbaik pertahankan rumah tangga.

Penjelasannya itu telah mendapat perhatian warganet yang kebanyakkannya menasihati pemuda tersebut supaya menjaga rumah tangga kerana mereka masih mempunyai anak kecil serta usia perkahwinan yang masih muda. Jelas Fakhrul, jauh di sudut hatinya.

PM4396 768x396 1

Dia masih lagi menyayangi isteri dan akan mencuba yang terbaik demi mempertahankan rumah tangga mereka.

Sumber: malay-mail

Leave a Comment