(VIDEO) “Tabik Hormat Depan rumah” – Seb4k Pemuda Tamat Latihan Polis Balik jumpa Mak Ayah

(VIDEO) “Tabik Hormat Depan rumah” – Seb4k Pemuda Tamat Latihan Polis Balik jumpa Mak Ayah

Apa yang menjadi kebanggaan keluarga adalah apabila kita menjadi insan yang berguna, yang berbakti kepada ibu bapa dan tanah air kita. Menjadi polis adalah salah satu kebanggaan ibu bapa terhadap seseorang yang bergelar ibu bapa.

Setiap ibu bapa sudah semestinya bangga mempunyai anak yang menjadi polis dan menjadi pelindung kepada masyarakat. Terkini, satu video telah dimuatnaik oleh seorang pengguna di aplikasi Tik Tok yang menggunakan nama @syarmizanyusof.

Detik yang menyed1hkan apabila seorang anak yang kembali dan menunjukkan kejayaan hasil sokongan ibu bapanya yang tak pernah berbelah bahagi.

Video tersebut adalah video adik lelakinya yang baru sahaja menamatkan latihan polis di pulapol. Adiknya itu telah kembali ke pangkuan keluarga setelah sekian lama tidak bertemu ibu dan ayahnya.

fjgjygh

Apa yang membuatkan ibu dan ayahnya sedih adalah adiknya itu semasa dalam latihan di pulapol, dia telah dij4ngkiti v1rus cov1d 19 dan itu salah satu sebab mengapa ibu dan ayahnya itu terharu dan menangis kerana tidak boleh mel4wat dan menjaganya semasa dia s@kit.

Video : 

Alhamdulilah, tahniah bro dapat banggakan ibu dan ayah

Sumber: sinarviral

 

 

 

Leave a Comment