PELAKON SAHARUL RIDZWAN TIMANG ANAK LAGI , SYUKUR DIKURNIAKAN ZURI4T KE 3 .

PELAKON SAHARUL RIDZWAN TIMANG ANAK LAGI , SYUKUR DIKURNIAKAN ZURI4T KE 3 .

Dia yang terlihat bahagia bersama isteri dan anak-anak tetap berkongsi kesehariannya di media sosi4l sebagai tatapan kepada peminat yang merinduinya di kaca televisyen.

Sudah lama tid4k mendengar perkhabaran pelak0n kacak, Saharul Ridzwan selepas dia mengambil keputusan untuk lebih mendekatkan diri kepada Maha Pencipta.

Ternyata, hari tersebut telahpun dilalui dan pelak0n itu berkongsi khabar gembira dengan kehadiran orang baru di Instagramnya semalam.

Saja buat kejutan

Namun, baru-baru ini Saharul membuat kejvtan apabila memaklumkan isteri tersayang, Deena Emir sedang h4mil anak ketiga dan menunggu hari untuk bers4lin.

“Subhanallah, Alhamdulillah, Allahuakbar.

Hebat Allah, segala puji bagi Allah. Semuanya Allah SWT,” tulisnya.

Timang anak perempuan

kjj1

Menerusi muat naik pelakon Hati Perempuan itu, dia melu4hkan rasa syukur yang tidak terhingga kepada Allah S.W.T kerana dikurniakan seorang lagi cahaya mata.

Alhamdulillah, tahniah!

kjj

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata kenalan dan warg4net telah mengucapkan tahniah kepada Saharul Ridzwan diatas kel4hiran ahli baru dalam keluarga.

Difahamkan, pelakon itu telah menimang cahaya mata perempuan sekali lagi. Dia juga mengambil kesempatan mengucapkan terima kasih kepada semua yang mendoakan dan berharap agar segala kata-kata baik berbalik kepada mereka.

Mereka juga mendoakan agar zuri4tnya membesar menjadi insan yang solehah dan berbakti kepada orang tua.

Seronoknya dapat baby baru

Untuk rekod, Saharul dan Deena Emir telah mendirikan rumah tangga pada 2016. Sebelum ini, mereka telah dikurniakan dua orang cahaya mata iaitu Muhammad Luth Ali dan Fateema Azzahra.

Semoga keluarga diberi kesihatan yang baik

Difahamkan, untuk anak ketiga, pas4ngan ini memaklumkan tidak tahu lagi jantina dan hanya mengetahui selepas isteri mel4hirkan kelak.

Sumber: Instagram Saharul Ridzwan

 

Leave a Comment