Ini Respon KWSP 2.0: Akhirnya KWSP Jawab Isu Pengeluaran

Ini Respon KWSP: Akhirnya KWSP Jawab Isu Pengeluaran KWSP 2.0

Selepas banyak petisyen dibuka dan borang responden dibuat, masih tiada berita mengenai pembukaan semula pengeluaran KWSP 2.0 ini. Khabar angin mengenai pengeluaran KWSP 2.0 kembali menjadi perbualan netizen sejak bulan lepas. Ini ditambah dengan terdapat beberapa pihak yang memperjuangkan pengeluaran KWSP dibuat semula akibat daripada keadaan ekonomi yang makin memaksa. Respon KWSP Mengenai Pengeluaran 2.0. Ada pengguna Facebook yang bertanya kepada portal FB KWSP, adakah pengeluaran KWSP 2.0 akan dilaksanakan?

Respon KWSP 2.0

Respon KWSP 2.0

Berikut adalah respon KWSP 2.0

Hai! Setakat ini, tiada Keluaran Khas 2.0 telah dilaksanakan.

“Sila berhati-hati dengan maklumat yang dihantar mengenai Pengeluaran 10k melalui laman media sosial dan Whatsapp. Anda dinasihatkan untuk mendapatkan maklumat terkini berkaitan produk dan perkhidmatan KWSP melalui saluran rasmi KWSP:

Jika anda sokong pengeluaran RM10k 2.0 ini, sila Join komuniti Group Facebook Pengeluaran KWSP 2.0 di sini. Adalah dinasihatkan untuk tidak mendedahkan data peribadi kepada pihak ketiga. PERINGATAN! Sila berhati-hati dan sentiasa berwaspada!

Jangan Kongsi Maklumat Peribadi KWSP juga mengingatkan kepada semua rakyat Malaysia agar semua mengambil langkah berhati-hati dalam mengisi sebarang borang yang tidak rasmi daripada kerajaan mahupun pihak KWSP. Ini kerana maklumat anda dikhuatiri digunakan untuk tujuan yang tidak sepatutnya.

Laman web: www.kwsp.gov.my
Facebook: https://www.facebook.com/KWSPMalaysia/
Twitter: https://twitter.com/KWSPMalaysia
Youtube: https://www.youtube.com/user/KWSPMalaysia

Perhatian – Pihak kami tidak bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan kepada pembaca kami. Semua yang admin kongsikan ini hanyalah ringkasan yang berkaitan sahaja dan semua hebahan adalah berpandukan sumber official yang sahih. Jadi sila pastikan anda berfikir panjang sebelum menulis komen anda di ruangan komen. Terima Kasih.

Sudah baca jangan lupa like komen dan share kan pada kawan-kawan atau keluarga kita agar dapat manfaat bersama. Terima kasih semua. Klik sini Join Telegram Myinfokerja dan sini link whatsapp kami untuk info info bantuan kerajaan secara free.

Terima kasih.

Baca Juga :

Leave a Comment