Prasarana Malaysia Berhad Jawatan Kosong 2022

Prasarana Malaysia Berhad Jawatan Kosong 2022

Prasarana Malaysia Berhad Jawatan Kosong 2022 – Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Jawatan Kosong Prasarana Malaysia Berhad 2022 Terkini.

Jawatan Kosong Prasarana Malaysia Berhad, Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang sedang mencari. Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Prasarana Malaysia Berhad adalah seperti dibawah.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

(Senarai Jawatan Kosong : – Polis Bantuan (30 Kekosongan), – Station Officer/Transit Officer (200 Kekosongan), – Bus Captain (280 Kekosongan)

(Maklumat Jawatan Kosong : – Lokasi : Rujuk Jawatan, – Sektor : Swasta / Kerajaan, – Syarat : Rujuk Jawatan, – Status : Tetap / Kontrak,
– Tarikh : 13 November 2022).

Baca Sini: Pengambilan Besar-Besaran Pelbagai Jawatan Di MBPJ

Baca Juga: BAP RM150 2023 Untuk semua pelajar layak

Cara Memohon

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut.

Hanya calon yang di senarai pendek sahaja akan dipanggil untuk temuduga. Sila rujuk maklumat penuh jawatan dan permohonan di bawah .

Permohonan hendaklah sampai sebelum/pada tarikh tutup yang ditetapkan dan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan dalam iklan (Rujuk Jawatan).

Perhatian – Myinfokerja kami tidak bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan kepada pembaca kami. Semua yang admin kongsikan ini hanyalah ringkasan yang berkaitan sahaja dan semua hebahan adalah berpandukan sumber official yang sahih. Jadi sila pastikan anda berfikir panjang sebelum menulis komen anda di ruangan komen. Terima Kasih.

Sudah baca jangan lupa like komen dan share kan pada kawan-kawan atau keluarga kita agar dapat manfaat bersama. Terima kasih semua. Klik sini Join Telegram Myinfokerja dan sini link whatsapp kami untuk info info bantuan kerajaan secara free.

Prasarana Malaysia Berhad

Leave a Comment