PERMOHONAN JAWATAN KOSONG PROTON 2022

JAWATAN KOSONG PROTON 2022

PERMOHONAN JAWATAN KOSONG PROTON SEPTEMBER 2022. Tujuan utama menyiarkan maklumat ini untuk memudahkan semua pihak memohon pekerjaan yang diidamkan dan berikut adalah merupakan iklan permohonan jawatan kosong yang ditawarkan.

Warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan serta mempunyai syarat kelayakan yang cukup amat dialu-alukan untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan.

Berikut adalah syarat Keperluan Memohon Dan Kelayakan Jawatan Kosong Proton. Calon yang mempunyai Ijazah, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM, “A” Level, Pre-U) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa untuk memohon mengisi kekosongan jawatan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

Bagi pemohon yang berminat, sila ikut prosedur yang telah dinyatakan seperti dibawah:

Berikut merupakan antara ciri calon yang dikehendaki seperti Berintegriti, Bertanggungjawab dan Amanah. Untuk Kebaikan adalah dapat nikmati Cuti Tahunan, Gaji yang lumayan, Cuti Sakit dan lain-lain serta Kenaikan pangkat.

Jawatan kosong terkini yang ditawarkan adalah – PEMBANTU JURUTEKNIK PENGELUARAN – 25 Kekosongan, PENGELUARAN PEMBANTU JURUTEKNIK serta  PENGELUARAN – 200 Kekosongan & JURUTERA DENGAN PELBAGAI JABATAN – 5 Kekosongan.

Nama Majikan: PROTON
Lokasi Kekosongan : RUJUK IKLAN
Tarikh Tutup Permohonan : 30 OKTOBER 2022

Baca Lagi: Permohonan Bantuan Syabas RM2000

Baca Juga: Pengeluaran KWSP Akaun 2 Untuk Tujuan Peribadi

PERMOHONAN JAWATAN KOSONG PROTON 2022

PERMOHONAN JAWATAN KOSONG PROTON 2022

Permohonan Pemohon Jawatan Kosong Proton kali pertama hendaklah mendaftar terlebih dahulu sebelum mengisi maklumat yang diperlukan di dalam sistem. Pemohon Jawatan Kosong Proton juga dikehendaki mengemaskini maklumat-maklumat terbaru yang diperlukan di dalam sistem. Calon yang berkelayakan sahaja akan dipanggil temuduga.

Calon yang ingin memohon jawatan kosong boleh memohon secara diatas talian. Pendaftaran yang dilakukan adalah percuma. Klik pautan “MOHON DISINI” di bawah untuk merujuk maklumat yang lebih lengkap.

(Untuk memohon, anda dikehendaki merujuk pautan yang telah disediakan di bawah)

MOHON DISINI

Perhatian – Pihak kami tidak bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan kepada pembaca kami. Semua yang admin kongsikan ini hanyalah ringkasan yang berkaitan sahaja dan semua hebahan adalah berpandukan sumber official yang sahih. Jadi sila pastikan anda berfikir panjang sebelum menulis komen anda di ruangan komen. Terima Kasih.

Sudah baca jangan lupa like komen dan share kan pada kawan-kawan atau keluarga kita agar dapat manfaat bersama. Terima kasih semua. Klik sini Join Telegram Myinfokerja dan sini link whatsapp kami untuk info info bantuan kerajaan secara free.

Leave a Comment