Permohonan jawatan kosong LKPPK 2022

Permohonan jawatan kosong LKPPK 2022. Berita baik kepada yang sedang mencari pekerjaan, Pengambilan ini adalah terbuka kepada warganegara Malaysia yang berminat dan berkelayakan. Berikut adalah maklumat jawatan, syarat-syarat kelayakan dan cara memohon bagi jawatan yang ditawarkan

Lembaga Kemajuan Penanaman-Penanam Padi Negeri Kedah (LKPPK) kini sedang membuka pengambilan jawatan kosong LKPPK terkini bagi melancarkan lagi perjalanan operasinya.

jawatan kosong LKPPK

jawatan kosong LKPPK

Syarat-syarat Kelayakan – Berumur tidak kurang 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan. Semua pemohon mestilah Warganegara Malaysia. Kelayakan akademik boleh dirujuk di hebahan rasmi kekosongan jawatan.

Cara Memohon

Permohonan kekosongan jawatan kosong LKPPK hendaklah dilaksanakan dengan mengisi Borang Permohonan dan melampirkannya bersama salinan Kad Pengenalan, sijil-sijil dan lain-lain dokumen berkaitan yang disahkan.

Kepada yang berminat dan menepati syarat-syarat kelayakan yang ditetapkan, permohonan kekosongan jawatan boleh dibuat seperti mana yang dinyatakan di hebahan rasmi kekosongan jawatan.

Maklumat Jawatan

PENOLONG PEGAWAI PERTANIAN – GRED G29

– Klasifikasi Perkhidmatan: Pertanian
– Kumpulan Perkhidmatan: Pelaksana
– Taraf Lantikan: Kontrak / Tetap
– Jadual Gaji: RM 1,494 – RM5,674
– Kenaikan Gaji Tahunan: RM145

Ia kemudiannya perlu dihantar ke alamat:

SETIAUSAHA, LEMBAGA KEMAJUAN PENANAM-PENANAM PADI NEGERI KEDAH, TINGKAT 2, BANGUNAN DATO’ HAJI ALI ISMAIL, JALAN TUNKU IBRAHIM, 05000, ALOR SETAR, KEDAH DARUL AMAN

Hanya calon yang menepati syarat-syarat kelayakan dan melepasi tapisan sahaja yang akan dipelawa menghadiri sesi temu duga.

Pemohon juga perlu memastikan segala maklumat yang diberikan adalah benar, sahih dan tepat, serta hanya memohon jawatan yang selaras dengan ketetapan syarat-syarat kelayakan setiap jawatan.

– Tarikh tutup permohonan pada 30 SEPTEMBER 2022, SELASA.

Hebahan rasmi kekosongan jawatan dan borang permohonan boleh dirujuk DI SINI.

Perhatian – Pihak kami tidak bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan kepada pembaca kami. Semua yang admin kongsikan ini hanyalah ringkasan yang berkaitan sahaja dan semua hebahan adalah berpandukan sumber official yang sahih. Jadi sila pastikan anda berfikir panjang sebelum menulis komen anda di ruangan komen. Terima Kasih.

Sudah baca jangan lupa like komen dan share kan pada kawan-kawan atau keluarga kita agar dapat manfaat bersama. Terima kasih semua. Klik sini Join Telegram Myinfokerja dan sini link whatsapp kami untuk info info bantuan kerajaan secara free.

Leave a Comment