Permohonan Jawatan Kosong Lembaga Perumahan 2022

Permohonan Jawatan Kosong Lembaga Perumahan 2022. Buat makluman, pengambilan jawatan kosong ini telah dibuka kepada seluruh Rakyat Malaysia yang berminat dengan jawatan kosong yang kami iklankan.

Kini Lembaga Perumahan Negeri Pulau Pinang Buka Pengambilan Jawatan Kosong Terkini ~ Minima SPM Layak Memohon. Khas kepada anda yang sedang mencari pekerjaan dan berminat untuk menjawat jawatan kosong terkini.

Semak Sini: Bantuan RM1000 Golongan Belia B40 2022

Sila pastikan anda membaca maklumat jawatan, syarat serta kelayakan yang dikehendaki oleh majikan sebelum mengemukakan sebarang permohonan bagi jawatan kosong ini.

– Nama Majikan: Lembaga Perumahan Negeri Pulau Pinang
– Lokasi Kekosongan: Pulau Pinang
– Tarikh Tutup Permohonan: 19 September 2022

Jawatan Kosong Terkini

– Pemandu
– Penolong Eksekutif Teknikal
– Setiausaha Pejabat
– Pembantu Am
– Pembantu Eksekutif Pentadbiran
– Eksekutif Teknologi Maklumat

Lembaga Perumahan

Maklumat Permohonan Jawatan Kosong Lembaga Perumahan 2022

Syarat kelayakan – Sekiranya anda merupakan calon yang memiliki kelayakan dengan Ijazah, Diploma, Sijil Persekolahan (SPM, STPM, “A” Level, Pra-Universiti) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa untuk mengisi kekosongan jawatan yang dinyatakan di atas. (Sila rujuk syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

Kelebihan Pemohon

– Kemas
– Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain (rujuk kelayakan permohonan di bawah)
– Berpengetahuan am

Manfaat Pekerjaan

– Cuti tahunan
– Cuti sakit dan lain-lain (rujuk iklan permohonan kerja kosong di bawah)
– Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik

Permohonan – Permohonan jawatan kosong Lembaga Perumahan Negeri Pulau Pinang terbaru di atas boleh dilakukan secara online/ atas talian. Sila ikuti arahan seperti di bawah.

Untuk permohonan kali pertama, pemohon mestilah mendaftar terlebih dahulu (sekiranya diperlukan) sebelum mengemukakan pengisin maklumat yang diperlukan oleh sistem.

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat yang terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenarai pendek akan dipanggil temuduga. Semoga anda berjaya!

Pemohon perlu klik pada pautan “KLIK SINI” di atas, kemudian rujuk pada syarat serta tarikh tutup permohonan jawatan tersebut dan maklumat permohonan jawatan.

Cara Memohon: Sila kemukakan permohonan anda melalui portal atas talian seperti yang telah tertera di atas. Pemohon mestilah mengisi maklumat yang lengkap iaitu maklumat peribadi diri serta memastikan untuk turut memuat naik dokumen sokongan yang berkaitan.

Untuk makluman anda, permohonan jawatan kosong Lembaga Perumahan Negeri Pulau Pinang merupakan jawatan kosong yang terkini di https://www.lpnpp.gov.my/.

Hanya calon yang berkelayakan sahaja akan dipanggil untuk sesi temuduga dan permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan dalam tempoh tiga (3) bulan adalah dianggao tidak berjaya. Untuk maklumat lanjut & syarat kelayakan jawatan ini, sila pastikan anda klik pada pautan barikut: KLIK SINI

Perhatian – Pihak kami tidak bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan kepada pembaca kami. Semua yang admin kongsikan ini hanyalah ringkasan yang berkaitan sahaja dan semua hebahan adalah berpandukan sumber official yang sahih. Jadi sila pastikan anda berfikir panjang sebelum menulis komen anda di ruangan komen. Terima Kasih.

Sudah baca jangan lupa like komen dan share kan pada kawan-kawan atau keluarga kita agar dapat manfaat bersama. Terima kasih semua. Klik sini Join Telegram Myinfokerja dan sini link whatsapp kami untuk info info bantuan kerajaan secara free.

Semak Sini: Kategori Pinjaman PTPTN Golongan M40 Dinaikkan 100 Peratus

Leave a Comment