Permohonan I Lindung Kwsp

Permohonan I Lindung Kwsp

Permohonan i Lindung Kwsp – Dengan Permohonan i Lindung Kwsp serendah RM30 setahun ini, anda sudah boleh menggunakan duit caruman anda di kwsp akaun 2 serta boleh mendapat perlindungan kesihatan.

Semuanya boleh buat dengan terus log masuk di i akaun anda dan boleh terus rujuk panduan untuk mengetahui cara buat pembayaran dan cara untuk membeli.

Klik sini untuk log masuk

Dengan Permohonan i Lindung Kwsp serendah RM30 setahun ini, anda sudah boleh menggunakan duit caruman anda di kwsp akaun 2 serta boleh mendapat perlindungan kesihatan.

Semuanya boleh buat dengan terus log masuk di i akaun anda dan boleh terus rujuk panduan untuk mengetahui cara buat pembayaran dan cara untuk membeli.

Klik sini untuk log masukCara semak pembayaran Permohonan i Lindung Kwsp anda di Akaun Kwsp adalah seperti berikut. Mula-mula sekarang anda perlu login masuk ke i akaun kwsp anda sebagai ahli yang mencarum dan Pergi ke bahagian i lindung.

Selepas itu, Anda perlu membuat pilihan dengan produk insurans yang ada. Dan sila kemaskini dan lengkapkan maklumat yang tepat dan terkini. akses kebneran untuk potongan dari i akaun kwsp anda dan Anda akan menerima penyata pembayaran yang berjaya dilakukan sebagai bukti.

Kelebihan Mempunyai Permohonan i Lindung Kwsp anda adalah, perlindungan yang diberikan agak tinggi iaitu sehingga coverage RM10000 setahun Walaupun pakej harga yang ditawarkan agak murah.

Selain itu, potensi pulangan pelaburan melalui dividen yang diberikan ini akan meningkatkan lagi potensi simpanan anda dengan kwsp dan anda juga akan diberi perlindungan kesihatan yang baik.

Syarat Kelayakan Permohonan i Lindung Kwsp adalah, Anda mesti merupakan warganegara malaysia yang sah dan mempunyai akaun yang sah dalam sistem i akaun kwsp online anda.

Pastikan juga Anda masih mempunyai baki simpanan caruman dengan kwsp.

 I Lindung Kwsp

BACA JUGA INFO: Bantuan Kewangan Prihatin RM200 Sebulan

 I Lindung Kwsp

Perhatian – Myinfokerja kami tidak bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan kepada pembaca kami. Semua yang admin kongsikan ini hanyalah ringkasan yang berkaitan sahaja dan semua hebahan adalah berpandukan sumber official yang sahih. Jadi sila pastikan anda berfikir panjang sebelum menulis komen anda di ruangan komen. Terima Kasih.

Sudah baca jangan lupa like komen dan share kan pada kawan-kawan atau keluarga kita agar dapat manfaat bersama. Terima kasih semua. Klik sini Join Telegram Myinfokerja dan sini link whatsapp kami untuk info info bantuan kerajaan secara free.

Leave a Comment