Pengambilan Polis Bantuan Oktober 2022

Pengambilan Polis Bantuan Oktober 2022

Pengambilan Polis Bantuan Oktober 2022 – Myinfokerja hanya menyiarkan iklan jawatan kosong untuk memudahkan permohonan anda.

Untuk memohon sila ikut langkah seperti di bawah.Calon yang berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan oleh majikan adalah dipelawa untuk mengisi kekosongan yang diiklankan seperti di bawah. Dan berikut adalah Maklumat Jawatan Kosong yang ditawarkan.

Baca Sini: RM25,000 masuk akaun bank, mula-mula check ada RM500

Baca Juga: Jawatan Kosong Pegawai Perkhidmatan Pendidikan 

Polis Bantuan

Polis Bantuan

Jawatan kosong terkini yang diiklankan adalah seperti berikut: KONSTABEL POLIS BANTUAN / PELATIH POLIS BANTUAN. Untuk memohon, pastikan anda ikuti langkah memohon kerja kosong terkini yang telah ditetapkan majikan seperti di bawah.

Sekiranya anda, seorang Warganegara Malaysia yang cukup syarat kelayakan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan adalah dipelawa untuk memohon bagi mengisi kekosongan jawatan tetap atau kontrak yang diiklankan.

Keperluan & Kelayakan adalah, Sekiranya anda, calon yang berkelayakan dengan Ijazah, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM, “A” Level, Pre-U) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa untuk memohon mengisi kekosongan jawatan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

Selain itu calon juga perlulah mempunyai ciri-ciri berikut: Berperwatakan menarik, Berpengetahuan, Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain (rujuk kelayakan permohonan di bawah). Selain itu, Menepati Syarat – syarat akedemik minimun yang telah ditetapkan

Kelebihan pemohon seperti, Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik, Cuti Tahunan, Cuti Sakit dan lain-lain (rujuk iklan permohonan kerja kosong di bawah).

Cara Memohon

Permohonan kerja kosong baru di atas boleh dilakukan secara online. Anda hanya perlu melakukan pendaftaran secara percuma melalui pautan di bawah.

Klik pautan “MOHON SINI” di bawah dan rujuk maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan kerja tersebut.

Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem.

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

(Rujuk iklan penuh jawatan kosong melalui pautan yang disediakan di bawah)

Perhatian – Myinfokerja kami tidak bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan kepada pembaca kami. Semua yang admin kongsikan ini hanyalah ringkasan yang berkaitan sahaja dan semua hebahan adalah berpandukan sumber official yang sahih. Jadi sila pastikan anda berfikir panjang sebelum menulis komen anda di ruangan komen. Terima Kasih.

Sudah baca jangan lupa like komen dan share kan pada kawan-kawan atau keluarga kita agar dapat manfaat bersama. Terima kasih semua. Klik sini Join Telegram Myinfokerja dan sini link whatsapp kami untuk info info bantuan kerajaan secara free.

  • Nama Majikan : Shapadu Corporation Sdn Bhd
  • Kelayakan Minima: PMR / SPM / DIPLOMA
  • Tarikh Tutup: OKTOBER 2022

MOHON SINI

Leave a Comment