Pengambilan Permohonan Jawatan Kosong KWAP

Pengambilan Permohonan Jawatan Kosong KWAP

Pengambilan Permohonan Jawatan Kosong KWAP. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan bagi mengisi kekosongan jawatan di KWAP sebagaimana berikut:-

Baca juga: Semak maklumat pembayaran di bawah dengan lebih lanjut Bantuan BKM Fasa 3

Baca Juga: Duit KWSP 200K Sebelum Pencen

Syarat Asas Permohonan

– Sila baca pada lampiran Syarat Permohonan Jawatan Kosong KWAP yang kami telah sediakan seperti berikut.

– Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon.

– Calon hendaklah warganegara Malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan.

Cara Memohon

Berikut adalah cara memohon permohonan jaw3atan kosong kwap. Semak lebih lanjut di bawah ini:

– Calon dikehendaki memuat naik resume yang lengkap (kelayakan akademik, pengalaman kerja, gaji semasa dan gaji yang dipohon, gambar berukuran passport serta salinan sijil-sijil berkaitan) semasa membuat permohonan.

– Permohonan jawatan diatas hendaklah melalui pautan Permohonan Online yang boleh didapati melalui pautan yang telah disediakan dibawah. Untuk pemohon kali pertama, anda perlu mendaftar akaun baru terlebih dahulu.

– Sebelum membuat permohonan sila pastikan anda login/register dan mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat.

– Pemohon yang telah mendaftar dan memohon jawatan yang disenaraikan tidak perlu lagi memohon semula sekiranya tempoh permohonan masih sah.

– Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

– Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan.

JAWATAN

Jawatan Ditawarkan Pelbagai Bidang & (sila rujuk lampiran dibawah)

MAKLUMAT PERMOHONAN JAWATAN KOSONG KWAP

– Nama Majikan : Kumpulan Wang Persaraan (KWAP)
– Kelayakan : Rujuk Iklan
– Penempatan : Pelbagai Negeri
– Tarikh Tutup Permohonan : 23 September 2022 (Jumaat)

Perhatian – Myinfokerja kami tidak bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan kepada pembaca kami. Semua yang admin kongsikan ini hanyalah ringkasan yang berkaitan sahaja dan semua hebahan adalah berpandukan sumber official yang sahih. Jadi sila pastikan anda berfikir panjang sebelum menulis komen anda di ruangan komen. Terima Kasih.

Sudah baca jangan lupa like komen dan share kan pada kawan-kawan atau keluarga kita agar dapat manfaat bersama. Terima kasih semua. Klik sini Join Telegram Myinfokerja dan sini link whatsapp kami untuk info info bantuan kerajaan secara free.

Leave a Comment