TERKINI: PENGAMBILAN JAWATAN PEMBANTU TADBIR TAHUN 2023

TERKINI: PENGAMBILAN JAWATAN PEMBANTU TADBIR TAHUN 2023

TERKINI: PENGAMBILAN JAWATAN PEMBANTU TADBIR TAHUN 2023 –  Makluman terbaru, SPA 9 membuka peluang kepada rakyat Malaysia yang berminat untuk memohon tawaran yang ditawarkan. Mohon untuk baca dan fahami dengan teliti kehendak bakal majikan sebelum membuat permohonan.

Jawatan yang telah ditawarkan oleh SPA 9 ini ia adalah terbuka buat seluruh warganegara Malaysia yang berminat dan mempunyai kelayakan di dalam bidang yang telah disenaraikan pada rajah di bawah. Sila pastikan para calon baca syarat yang dikehendaki dengan teliti sebelum memohon jawatan tersebut.Pengambilan Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA 9).

TERKINI: PENGAMBILAN JAWATAN PEMBANTU TADBIR TAHUN 2023

TERKINI: PENGAMBILAN JAWATAN PEMBANTU TADBIR TAHUN 2023

Makluman, segala info dan maklumat yang telah diberikan ia adalah berdasarkan kepada sumber rujukan dari laman rasmi majikan sendiri.

Ikuti terus maklumat berkaitan Pengambilan Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA 9) Jun 2023

TERKINI: PENGAMBILAN JAWATAN PEMBANTU TADBIR TAHUN 2023

BACA JUGA: TERKINI: PENGAMBILAN JAWATAN PEMBANTU TADBIR TAHUN 2023

Pengumuman Tarikh Bayaran Bantuan E-Tunai RM100 Untuk B40 & M40

Tawaran Bantuan Ihsan Komputer 2023 (BAIK 2.0)

Maklumat Pengambilan Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia

Peluang menjawat kekosongan yang dibuka dibawah majikan kerajaan merupakan jawatan yang perlu diisi segera secepat mungkin. Terdapat beberapa jawatan kosong yang perlu rakyat Malaysia layak membuat permohonan kerja berdasarkan kelayakan dari peringkat PMR, SPM, Diploma dan Ijazah.

Calon berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan untuk memohon mengisi kekosongan kerja yang diiklankan seperti di bawah:

TERKINI: PENGAMBILAN JAWATAN PEMBANTU TADBIR TAHUN 2023
Maklumat Jawatan:
Nama Majikan: Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA 9)
Lokasi Kekosongan:
Kangar,Alor Setar,Sibu,Johor Bharu,Kuantan,Ipoh,Seremban,Georgetown,Kuantan dan Terengganu
Status Jawatan: Kontrak/Tetap

Jawatan kosong terkini yang diiklankan adalah seperti berikut:
Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) Gred N19

Untuk makluman kepada semua, permohonan jawatan kosong ini adalah tertakluk kepada pihak majikan yang membuat ketetapan. Bagi sebarang permohonan dan kekosongan jawatan adalah tertakluk kepada makluman pihak majikan. Jika terdapat perubahan,ianya adalah perubahan daripada pihak majikan dan sebarang kesilapan yang berlaku ia adalah diluar kawalan dan diperbaiki secepat yang mungkin.

Bilakah Tempoh Permohonan Jawatan Kosong Dibuka Dan Ditutup?
Permohonan dibuka pada sekarang dan permohonan boleh dibuat secepat yang mungkin, Permohonan jawatan ini dibuka bermula sekarang dan permohonan akan ditutup pada 31 Ogos 2023 mengikut iklan yang diwar-warkan (rujuk iklan jawatan dibawah).

JAWATAN PEMBANTU TADBIR
TERKINI: PENGAMBILAN JAWATAN PEMBANTU TADBIR TAHUN 2023

Telah dinyatakan maklumat diatas merupakan iklan serta maklumat syarat-syarat kelayakan bagi permohonan jawatan dan cara permohonan bagi setiap jawatan yang ditawarkan. Bagi anda yang berminat untuk membuat permohonan pengambilan jawatan SPA 9, anda boleh ikuti cara-cara seperti yang diberikan.

Bagi anda yang berminat dengan jawatan yang ditawarkan, sila ikuti langkah-langkah yang disediakan seperti berikut :

Cara Online
Permohonan adalah secara online melalui portal permohonan kerja SPA 9 di Portal Rasmi SPA & Jawatan Kosong Terkini atau LAMAN UTAMA SPA 9 (Login)
Untuk memohon sila daftar masuk (login) atau jika anda belum mendaftar sebagai pencari kerja, sila daftar terlebih dahulu.
Sila lengkapkan borang online dengan maklumat yang betul dan pastikan anda memenuhi syarat kelayakan (rujuk iklan) yang diberikan sebelum menghantar permohonan
Pastikan anda telah melengkapkan borang permohonan dengan maklumat yang betul dan juga mengikuti syarat yang diberikan sebelum menghantar permohonan
Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima.
Sekiranya anda tidak menerima sebarang maklum balas dari pihak majikan dalam tempoh 3 hingga 6 bulan. Permohonan bolehlah dianggap tidak berjaya.

TERKINI: PENGAMBILAN JAWATAN PEMBANTU TADBIR TAHUN 2023

TERKINI: PENGAMBILAN JAWATAN PEMBANTU TADBIR TAHUN 2023

Perhatian – Myinfokerja kami tidak bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan kepada pembaca kami. Semua yang admin kongsikan ini hanyalah ringkasan yang berkaitan sahaja dan semua hebahan adalah berpandukan sumber official yang sahih. Jadi sila pastikan anda berfikir panjang sebelum menulis komen anda di ruangan komen. Terima Kasih.

Sudah baca jangan lupa like komen dan share kan pada kawan-kawan atau keluarga kita agar dapat manfaat bersama. Terima kasih semua. Klik sini Join Telegram Myinfokerja dan sini link whatsapp kami untuk info info bantuan kerajaan secara free.TERKINI: PENGAMBILAN JAWATAN PEMBANTU TADBIR TAHUN 2023

 

Leave a Comment