Pengambilan Jawatan Kosong UTHM 2022 Terkini

Pengambilan Jawatan Kosong UTHM 2022 Terkini

Pengambilan Jawatan Kosong UTHM 2022 Terkini. Permohonan Jawatan Kosong UTHM ini adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan bagi mengisi jawatan kosong di UTHM sebagaimana berikut:-

JAWATAN

1. Pembantu Kemahiran Gred H19
2. Pegawai Tadbir Gred N41
3. Penolong Pegawai Sains Gred C29
4. Pemandu Kenderaan Gred H11
5. Pembantu Keselamatan Gred KP19

MAKLUMAT PERMOHONAN

Nama Majikan : Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM)
Penempatan : UTHM Johor
Tarikh Tutup Permohonan : 02 Oktober 2022 (Ahad)

Baca Sini:

Syarat Asas Permohonan

Syarat Asas Permohonan Kelayakan adalah PMR/PT3/SPM/Diploma/Ijazah. Calon juga hendaklah warganegara Malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan.

Sila baca pada lampiran yang kami telah sediakan seperti berikut. Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon.

Cara Memohon

Cara Memohon Permohonan jawatan diatas hendaklah melalui pautan Permohonan Online. Untuk pemohon kali pertama, anda perlu mendaftar akaun baru terlebih dahulu. Link boleh didapati melalui pautan yang telah disediakan dibawah.

Pemohon yang telah mendaftar dan memohon jawatan yang disenaraikan tidak perlu lagi memohon semula sekiranya tempoh permohonan masih sah. Calon dikehendaki memuat naik resume yang lengkap seperti (kelayakan akademik, pengalaman kerja, gaji semasa dan gaji yang dipohon, gambar berukuran passport serta salinan sijil-sijil berkaitan) semasa membuat permohonan.

Isi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat sebelum membuat permohonan dan sila pastikan anda login serta register maklumat permohonan.

Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya. Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga.

Mohon Online

Leave a Comment