Pengambilan Jawatan Kosong UiTM Sarawak

Berikut adalah pengambilan terkini jawatan Kosong  UiTM Sarawak Universiti Teknologi Mara.

Berita baik buat anda semua kerana pihak Universiti Teknologi Mara (UiTM) ada membuka pengambilan Jawatan Kosong UiTM Sarawak terkini untuk semua rakyat Malaysia. Segala maklumat kekosongan jawatan Kosong UiTM Sarawak ini adalah seperti yang telah diiklankan untuk tahun 2022.

Calon yang berkelayakan dan memenuhi segala syarat-syarat seperti yang telah ditetapkan disarankan agar memohon kekosongan jawatan seperti yang telah diiklankan di bawah.

pastikan anda membaca segala syarat dan maklumat kekosongan yang telah ditetapkan sebelum melakukan sebarang permohonan. Semoga berjaya!

Baca sini: Tarikh Kemaskini Info Maklumat BKM Fasa3

Baca juga: Pengeluaran Khas KWSP 2.0 : Semakan & Permohonan

MAKLUMAT JAWATAN KOSONG

Untuk memohon, sila pastikan bahawa anda mengikuti langkah permohonan kerja kosong terkini seperti yang telah ditetapkan oleh pihak majikan seperti di bawah.

Merupakan seorang Warganegara Malaysia yang cukup syarat kelayakan dan mestilah berumur 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan adalah dipelawa untuk memohon bagi mengisi segala kekosongan jawatan seperti yang telah diiklankan.

Jawatan yang ditawarkan adalah seperti berikut:

Pensyarah UiTM Gred DM45
Pensyarah Kanan Gred DM51
Profesor Madya Gred DM53
Professor Gred Khas C VK7

Nama Majikan : Universiti Teknologi Mara (UiTM)
Tarikh Tutup : 19 Ogos 2022

Jawatan Kosong UiTM Sarawak

SYARAT & KELAYAKAN MEMOHON 

sebarang Kelayakan Profesional yang diiktiraf dipelawa untuk memohon bagi mengisi kekosongan Jawatan Kosong UiTM Sarawak di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu) Calon yang berkelayakan dengan mempunyai Ijazah, Diploma, STPM, SPM, PMR/PT3.

Gaji dengan Pelbagai Imbuhan Menarik
EPF, SOCSO & SIP
Cuti Tahunan
Cuti Sakit dan lain-lain (sila rujuk iklan permohonan kerja kosong di bawah)

KELEBIHAN

Berperwatakan Menarik
Berpengetahuan Am
Kemas dan Rajin
Berkepimpinan dan lain-lain (sila rujuk kelayakan permohonan di bawah)

CARA MEMOHON

Klik pautan “MOHON SEGERA” di atas dan sila rujuk segala maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan Jawatan Kosong UiTM Sarawak tersebut.

Permohonan kerja kosong di atas boleh dilakukan secara online. Anda hanya perlu melakukan pendaftaran secara percuma melalui pautan yang telah disediakan di bawah.

Pemohon disarankan agar mengemaskini segala maklumat terkini yang diperlukan dalam sistem ini. Calon yang berjaya di senarai pendek sahaja akan di panggil untuk sesi temu duga.

Bagi permohonan kali pertama, pemohon disarankan agar mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat segala pengisian maklumat seperti yang diperlukan dalam sistem tersebut.

MOHON SINI

Leave a Comment