MENGALAMI PERUBAHAN FIZ1KAL ,PENAMPILAN TERKINI ALMY NADIA BUAT RAMAI TERK3JUT

MENGALAMI PERUBAHAN FIZ1KAL ,PENAMPILAN TERKINI ALMY NADIA BUAT RAMAI TERK3JUT

Menerusi hantaran yang dimuat naik oleh seorang pengguna di laman TikT0knya, kelihatan Almy sedang menunggang motosikal sambil dir4kam oleh suaminya yang juga merupakan se0rang pelakon, Fizz Fairuz.

Pelak0n wanita, Datin Almy Nadia atau nama sebenarnya Ungku Almy Nadia binti Ungku Aminuddin Shah menjadi bualan ramai gara-gara perubahan fizikalnya sehingga mencetuskan pelbagai reaksi net1zen di media sosi4l.

Dalam video tersebut, Almy yang menungg4ng motosikal jenis skuter sambil memakai baju berwarna kuning yang dipercayai dalam perjalanan mahu mengambil anaknya.

to2 1

“Dia pun nak juga..pergi jalan ambil anak,” ujar Fizz Fairuz dalam video tersebut.

melihat perubahan bentuk badan pelak0n yang berusia 36 tahun itu yang jauh berbeza berbanding penampilannya dahulu.

Terkejut tengok perubahan fizikal Almy!

yo1

Susulan itu, menjengah ke ruangan komen, segelintir net1zen melu4hkan rasa terkejut apabila

Malah, ada segelintir net1zen bimbang akan peningkatan berat badan yang dialami Almy dan menasihati pelakon itu supaya menjaga kesihatannya bagi menggelak sebarang peny4kit.

Bagaimanapun, disebalik krit1kan yang dilemp4rkan, ramai yang memuji meskipun Almy mengalami perubahan fizikal, namun dia tetap kelihatan cantik dan comel sama seperti selalu.

Takpe, Almy tetap comel!

Alami Perubahan Fizikal e1673349274928

Bahkan, ada segelintir wanita berkongsi pengalaman mereka dimana berat badan ibu akan mengalami perubahan yang mend4dak selepas melahirkan zuri4t.

Sumber: TikTok @norainibasre

Leave a Comment