Pembubaran Parlimen & Bajet 2023

Pembubaran Parlimen & Bajet 2023

Pembubaran Parlimen & Bajet 2023 – KWSP 2.0 Tiada Dalam Belanjawan, Rakyat Kecewa. Menteri Kewangan, Datuk Seri Tengku Zafrul Tengku Abdul Aziz baru-baru ini telah mengumumkan Pembentangan Bajet 2023 di Dewan Rakyat, Jumaat lalu.

Pelbagai bantuan dan insentif yang akan memanfaatkan ramai golongan B40 dan M40.

Lihat Video di bawah sini:

Pembubaran Parlimen ini Ada juga yang tidak mahu keluar mengundi semasa pilihan raya umum akan datang, berikutan ketiadaan pengeluaran khas KWSP yang mereka harapkan.

Adakah kerajaan perlu mengkaji lagi isu pengeluaran khas KWSP 2.0?

Sila join group KWSP FB di sini di mana anda boleh sertai komuniti netizen yang inginkan pengeluaran ini dilaksanakan secepat mungkin.

Bajet 2023 ini Bagaimanapun, pada pembentangan 2023 kali ini, kerajaan tidak menyentuh sama sekali mengenai pengeluaran khas KWSP 2.0.

Ini dapat dilihat daripada luahan pengguna media sosial yang merungut mengenai pengeluaran khas KWSP 2.0 yang dinanti-nantikan, terdapat komen sebilangan besar daripada mereka yang meluahkan rasa tidak puas hati.

Perhatian – Myinfokerja kami tidak bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan kepada pembaca kami. Semua yang admin kongsikan ini hanyalah ringkasan yang berkaitan sahaja dan semua hebahan adalah berpandukan sumber official yang sahih. Jadi sila pastikan anda berfikir panjang sebelum menulis komen anda di ruangan komen. Terima Kasih.

Sudah baca jangan lupa like komen dan share kan pada kawan-kawan atau keluarga kita agar dapat manfaat bersama. Terima kasih semua. Klik sini Join Telegram Myinfokerja dan sini link whatsapp kami untuk info info bantuan kerajaan secara free.

KWSP

Baca Sini: KWSP Pengeluaran Khas RM10000 2.0

Baca Juga: Bantuan Bajet 2023 RM500 Kepada Guru

Pembubaran Parlimen & Bajet 2023

Leave a Comment