Pelik sungguh! Bila Pak belang ada, ramai pula berenti nak tengok. Ramai-ramai pegang HP rakam

Pelik sungguh! Bila Pak belang ada, ramai pula berenti nak tengok. Ramai-ramai pegang HP rakam

Satu perkongsian video daripada seorang pengguna fesbuk ini amat membuatkan bulu roma kita meremang. mana tidaknya,…seekor harimau tiba tiba masuk kampung di sebuah jalan raya panjang lalu ia mungkin men3rkam seorang lelaki tua. tidak pasti bagaimana keberadaan lelaki tua itu selepas itu tetapi diharap dia selamat dan tidak mengalami kecederaan tervk.

Apakah bezanya kucing dengan harimau? Kucing adalah binatang berkumis tapi tak berjenggot. Ketika men3rkam tikus, maka kukunya disembunyikan. Matanya tak berkedip seperti menghipnotis sang tikus untuk tidak bergerak. Ketika berhasil memakan mangsanya, tangannya dibersihkan dengan ludahnya dengan menggosokkan kemulutnya. Selesai makan baru mengeong. Itulah kucing. Berbeza dengan harimau, ia akan mengaum dulu baru menerkam.

Screen Shot 2022 09 29 at 10.23.42 AM

Satu perkongsian video daripada seorang pengguna fesbuk ini amat membuatkan bulu roma kita mer3mang. mana tidaknya,…seekor harim4u tiba tiba masuk kampung di sebuah jalan raya panjang lalu ia mungkin men3rkam seorang lelaki tua. tidak pasti bagaimana keberadaan lelaki tua itu selepas itu tetapi diharap dia selamat dan tidak mengalami kec3dera4n tervk.

Sumber :  imuslimnetwork

Leave a Comment