Hari minggu ajak mandi sungai gelagat si oyen mandi sungai cvri perhatian ramai

Hari minggu ajak mandi sungai gelagat si oyen mandi sungai cvri perhatian ramai

Kucing yang berbulu warna oren ini mempunyai sifat yang suka memcuba sesuatu di luar kotak iaitu mencuba sesuatu yang tidak digemari oleh kucing yang lain. Selain berwarna oren dan nampak sangat comel bila dipandang, kucing berbulu warna oren digemari kerana sifatnya yang lain dari yang lain.

192 2 198x300 1

Kebanyakan kucing yang memiliki bulu berwarna oren ini sering kali dikaitkan dengan perangai nak4l. Kucing yang ramai memanggi nama Si Oyen memang terkenal dengan perangai nak4l dan panjang akal yang melakukan pelbagai perkara di luar pemikiran manusia.

Menurut pemilik si bulat itu, kucingnya itu pada waktu hujung minggu suka berjalan-jalan dan mandi sungai sambil menikm4ti permandangan alam sekitar. Si bulat juga nampak tidak takutkan air tidak seperti kucing lain yang tidak menyukai air. Sambil melihat keindahan tempat mandi sungai, si bulat cuba menangkap rama-rama yang berterbangan.

193 1 227x300 1

Seperti seekor kucing yang diberi nama bulat ini yang juga mempunyai bulu berwarna oren yang sangat comel. Si bulat ini suka mencuba perkara baru yang tidak dilakukan oleh kucing yang lain iaitu bermain air di sungai bersama pemiliknya.

Menjengah ke ruangan komen, warganet rata2 memuji si bulat yang kelihatan ceria dan suka bila dibawa mandi manda di sungai. Sempat lagi cuba menangkap rama-rama komen seorang warganet di ruangan komen.

Komen Netizen:

191 2 300x287 1

Sumber : tiktok bulat_200621

Leave a Comment