Ternampak Si Oyen Bersama Anaknya Di Garaj Rumah ,Lalu Wanita Ini Menyediakan Tempat Untuk Berteduh Oyen Dan Anaknya

Seekor kucing halia dan putih memasuki rumah seorang wanita melalui anjung, menjadikannya kediaman baharunya. Dia membawa seluruh keluarganya, walaupun, bukan hanya dirinya.

Anda akan belajar daripada kisah ini bahawa kucing mempunyai cara untuk memenangi hati anda dan mengubahnya tanpa boleh ditarik balik.

Selepas kenyang makan, Boots menyatakan rasa terima kasihnya dengan mendengkur dan berpelukan dengan manusia yang baru diangkatnya. Keesokan paginya, Rachel membawa kucing itu ke klinik doktor haiwan untuk pemeriksaan. Syukurlah, Boots adalah seorang mama muda yang sihat dan mempunyai empat hingga lima ekor anak kucing di dalam perutnya.

172

“Dia makan lebih banyak makanan daripada yang saya fikir mungkin – ia agak mengagumkan…. Dia kini mengendalikan rumah ini dan benar-benar mengatasi semua perasaan biasa saya.”Pemilik rumah Rachel tidak berniat untuk memelihara kucing sehingga dia membuka pintu dan melihat kucing itu dengan perut penuh dengan anak kucing. Rachel memutuskan untuk mengasuh kucing itu dan memberinya nama baharu – Boots.

Pada hari itu, Rachel terjaga dan mendengar bunyi kecil mew anak kucing yang datang dari bilik Boots. “Kami membangunkan tujuh anak kacang dalam longgokan anak kucing yang comel! Saya terkejut,” kata Rachel. “Kami mendapat 6 tabbies oren yang kelihatan seperti mama dan satu putih pejal.”

173

176

Rachel memutuskan untuk menamakan anak kucing itu selepas tujuh orang kerdil – Doc (putih), Dopey, Sleepy, Bashful, Happy, Grumpy, dan Sneezy. Apabila mereka cukup umur, mereka akan diasuh di rumah yang penuh kasih sayang.

174

Walaupun ia mungkin agak menakutkan, membesarkan tujuh anak adalah pengalaman yang sangat unik. Apabila anak kucing ini bertambah manis dan gebu setiap hari, Rachel gembira.

“But mengasuh saya, dan saya hanya pergi dengan anak kucingnya,” katanya. Saya memuja setiap satu daripada mereka, “kata Rachel.

Sumber : lM

Leave a Comment