oleh try 0utfit macam Nabila Razali untuk ke ofis nanti, Style b4ggy dengan suit tu memang menganc4m la

oleh try 0utfit macam Nabila Razali untuk ke ofis nanti, Style b4ggy dengan suit tu memang menganc4m la

WANITA dan fesyen memang tak dapat dipisahkan!

Kadangkala sampai leka kerana begitu asyik follow dan stalk Instagram selebriti sama ada tempatan mahupun antarabangsa untuk dijadikan inspirasi mengikut cara masing-masing.

Bagi anda yang gemar bergaya, tak susah untuk mendapatkan idea tentang stail dan look terkini dengan adanya media sosial.

Nabila Razali merupakan ikon hijabista wanita masa kini, Tidak dinafikan penyanyi dan pelakon Nabila Razali merupakan salah seorang hijabista dalam berfesyen terutamanya generasi muda yang fun dan trendy! Kali ini mStar senaraikan lima inspirasi outfit yang sinonim dengan Nabila yang boleh dijadikan inspirasi untuk kaki fesyen.

Jangan risau, semua produk yang digayakan itu ada di Lazada!

1809650

1. Baggy outfit

Nabila Razali sememangnya terkenal sebagai selebriti yang bijak berfesyen mengikut acara dan situasi. Salah satu penampilannya yang menarik ialah fesyen longgar tapi stailo naun tetap cantik dan menawan.

Meskipun baju dan seluarnya selalunya menampilkan rona pastel, padanan hijab bercorak yang mempunyai warna panas dapat menaikkan seri apabila dipakai.

Ia nampak simple dan minimalistik, tapi outfit ini memberi keselesaan terutamanya apabila berada di luar untuk jangka masa yang panjang.

1809675

1809668

2. Suit atau blazer

Penampilan seorang wanita dengan blazer atau suit sudah cukup membuatkan sesiapa sahaja terpesona melihat karisma dan kredibiliti dirinya.

Lebih-lebih lagi apabila memasuki alam pekerjaan khususnya dalam dunia korporat, pandangan pertama semestinya penting!

Pun begitu, para wanita perlu mengetahui kesesuaian jenis dan fungsi setiap blazer atau suit yang dipilih khususnya rekaan dan fabrik kerana ia bergantung kepada formaliti sesuatu urusan atau acara yang dihadiri.

1809676

1809668 1

3. Sweatshirt dan jeans

Kadang kala, kaum wanita juga ingin tampil dalam busana santai tapi masih elegan.

Padanan sweatshirt dan jeans adalah pilihan terbaik untuk digayakan pada bila-bila masa dan di mana sahaja.

Psstt… ia juga sesuai untuk dipakai oleh wanita berusia, belia dan remaja.

Lebih menarik apabila anda menggunakan heels atau wedges berbanding sneaker. Lebih seksi ya!

1809677

1809669

4. Dinner Gown Dress

Majlis makan malam bukan diadakan selalu bukan? Jadi semestinya kita ingin tampil berbeza dan menawan berbanding hari biasa.

Selain perlu mengikut tema, pemilihan busana dan make-up yang sesuai juga amat penting untuk menyerlahkan stail unik anda yang tersendiri.

Bagi anda yang buntu atau masih mencari inspirasi, apa kata cuba gaya seperti Nabila Razali… selain sesuai untuk para muslimah, anda juga tetap anggun!

5. Kemeja bercorak

Tidak dinafikan kaum hawa lebih gemar menggayakan kemeja monokratik berbanding yang sarat dengan corak.

Ada juga yang menyatakan tidak yakin untuk tampil dengan busana seperti itu kerana dikatakan sarat.

Pun begitu, jika digayakan dengan jeans atau palazzo mahupun skirt yang bersesuaian, penampilan anda pastinya memukau dan stylo seperti Nabila Razali.

Lazada juga mempunyai pelbagai pilihan kemeja bercorak yang semestinya menepati keinginan anda!

JUALA LAZADA 11.11

Jadi tunggu apa lagi? Bagi anda yang tengah tercari-cari outfit ala Nabila Razali, rebutlah peluang menerusi Jualan Sehari Terbesar Lazada 11.11 yang akan tiba tidak lama lagi.

Paling best, pembeli pertama bagi setiap minit antara jam 3 hingga 5 petang pada 11 November berpeluang memenangi ganjaran hebat daripada jenama terkemuka seperti HABIB, Lazo Diamond, BONIA, Wanderlust+co dan banyak lagi.

Jadi apa tunggu lagi, jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan barangan yang diingini semasa Jualan 11.11 di aplikasi Lazada bermula 11 November dari jam 3 hingga 5 petang.

Pesanan ke-11 bagi setiap minit khusus untuk produk dalam kategori fesyen lawa memenangi hadiah giveaway. Mari lihat produk wishlist dan beli-belah sekarang!

Baucar penghantaran percuma, diskaun berganda, Lazada Bonus, serta baucar yang boleh ditimbun juga sedia untuk dimenangi.

Maklumat lanjut boleh layari laman web Lazada di SINI.

Leave a Comment