Maktab Rendah Sains Syarat Mohon Jawatan Mara 2022

Maktab Rendah Sains – Pengambilan Jawatan Kerja Maktab Rendah Sains Mara 2022 terkini dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat dengan jawatan kosong yang disenaraikan pada rajah diatas.

Maktab Rendah Sains

Sila pastikan anda baca syarat yang dikehendaki dengan teliti sebelum memohon jawatan tersebut.

Syarat Kelayakan

Sekiranya calon merupakan individu yang berkelayakan dengan kelulusan Ijazah, Diploma, Sijil Persekolahan (PMR, SPM, STPM, “A” Level, Pra-Universiti) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf oleh Kementerian Pendidikan Malaysia.

Anda adalah di pelawa bagi mengisi kekosongan jawatan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

Selain itu calon mestilah memiliki kelebihan seperti mempunyai ciri-ciri kepimpinan dan lain-lain (rujuk kelayakan permohonan pada iklan), Berpengetahuan am dan Kemas.

Kelebihan yang diberi adalah Cuti Sakit dan lain-lain (rujuk iklan permohonan kerja kosong di bawah), Cuti Tahunan dan Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik.

Cara Permohonan

Permohonan kerja kosong terbaru di atas boleh dilakukan secara atas talian. Sila ikuti arahan seperti di bawah.

Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlulah mendaftar terlebih dahulu sebelum melakukan pengisian maklumat yang diperlukan oleh sistem.

Klik pada pautan “Apply Sini” dan rujuk pada maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan jawatan tersebut.

Pemohon disarankan bagi mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek akan dipanggil temuduga.

Maklumat Iklan Kerjaya

Jawatan Yang Ditawarkan :

1. Guru Sambilan

Nama Majikan : Maktab Rendah Sains Mara (MRSM)
Tarikh Tutup : 24 Jun 2022

APPLY SINI

Maktab Rendah Sains

 

 

Maktab Rendah Sains

Harap Maklum: Kami Myinfokerja hanya menyiarkan info iklan jawatan sahaja dan semua hebahan adalah daripada sumber yang sahih. Buat permohonan di laman rasmi (Klik pautan) yang kami sediakan jika anda ingin membuat permohonan Kerja kosong.

Join Telegram untuk lebih banyak info bantuan dan jawatan kosong 2022 terkini.

Leave a Comment