(VIDEO)Leona Menari Masa Beratur Beli Nasi Kandar, Reaksi Abang Belakang Jadi Bualan, “Memang Menylrap Lah Dia…”

Leona Menari Masa Beratur Beli Nasi Kandar, Reaksi Abang Belakang Jadi Bualan, “Memang Menylrap Lah Dia…”

Di dalam video yang dikongsikan di Tik Tok ini, Leona dilihat berada di sebuah restoran nasi kandar popular di Pulau Pinang. Dalam masa yang sama, kelihatan ramai pengunjung yang turut sama beratur untuk membeli nasi kandar di restoran terbabit.

Anak kepada pelakon Azhar Sulaiman ini sering kali menjadi bualan ramai dan adakalanya menerima kecaman netizen gara-gara video yang dimuat naiknya. Terbaru, perkongsian dari Kasih Iris Leona ini kembali menjadi perhatian ramai semasa dia berada di Pulau Pinang baru-baru ini.

Netizen terhibur

33181C61 DCC4 4440 A6A9 F2C089E3C15D

Perkongsian itu turut membuatkan ramai terhibur melihat reaksi kekok pengunjung lain yang sedar mereka juga terakam di dalam video itu. Setakat ini, video yang dimuat naik itu telah meraih hampir sejuta tontonan sebaik sahaja ianya dikongsikan.

Leona kemudiannya sempat menari semasa beratur menunggu giliran namun lain pula yang menjadi perhatian netizen. Semuanya gara-gara reaksi kekok yang diberikan pengunjung yang beratur di belakangnya yang seolah-olah tidak tahu apa yang patut dilakukan pada waktu itu.

Video :

@leonsmeonssQueuing for deen maju♬ spin back X collide – ★yt_o00★

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen turut menegur reaksi yang diberikan seorang pengunjung lelaki yang berada di belakang Leona ini. Kebanyakannya menganggap pastinya lelaki itu terlalu kekok berada di situ dan berpura-pura melihat telefonnya untuk mengalihkan pandangannya.

“Abang belakang tu dah lapar nasi kandar memang menyirap lah dia hahaha.”

Sekadar info, Leona merupakan anak kepada pelakon senior Azhar Sulaiman dan sering menerima kecaman netizen kerana penampilan seksinya. Walaupun sering dikecam, dia masih lagi mempunyai peminatnya yang tersendiri malah akaun Tik Tok gadis itu juga memiliki hampir sejuta pengikut.

Sumber: syor.com

Leave a Comment