Lakukan Ini, Membantu Percepatkan KWSP 2.0

Lakukan Ini, Membantu Percepatkan KWSP 2.0

(Lakukan Ini, Membantu Percepatkan KWSP 2.0) – Pertubuhan Gagasan Inovasi Rakyat sangat mengharapkan dalam Percepatkan KWSP 2.0 ini untuk dilaksanakan secepat mungkin.

Untuk menjayakan tuntutan ini ia memerlukan sokongan lebih ramai pihak termasuk pencarum KWSP. Salah satunya ialah Pertubuhan Gagasan Inovasi Rakyat yang turut memperjuangkan tuntutan pengeluaran tersebut. – (Percepatkan KWSP 2.0)

Kesannya, kita dapat lihat perkara mengenai pengeluaran khas kembali menjadi bualan mulut orang ramai.

Selain daripada permintaan daripada para pencarum ia turut disokong oleh pelbagai jenis persatuan yang menyokong Pengeluaran Khas ini dilaksanakan kembali.

Lakukan Perkara Ini Untuk Membantu Percepatkan Pengeluaran KWSP 2.0. Tuntutan Pengeluaran Khas KWSP 2.0 sangat kuat dilakukan ketika ini.

Untuk mengetahui perkara yang mampu mempercepatkan pengeluaran khas ini sila rujuk perkara di bawah

Menurut beliau, ia memerlukan sokongan daripada para percarum untuk meletakkan #KWSPbersasar di sosial media mereka termasuklah Twitter, Facebook dan lain-lain.

Presiden Pertubuhan Gagasan Inovasi Rakyat telah melancarkan kempen hashtag iaitu #KWSPbersasar.

TUJUAN #KWSPBERSASAR

Perkara tersebut adalah untuk beliau mengadakan pertemuan dengan Perdana Menteri untuk membincangkan perkara Pengeluaran Khas KWSP 2.0 agar dapat dipercepatkan dan dilaksanakan.

Terdapat sebuah borang aduan yang telah dilancarkan oleh Pertubuhan Gagasan Inovasi Rakyat mengenai tuntutan pengeluaran KWSP secara bersasar.

Borang aduan terbabit akan dibuka sehingga 28 Ogos sahaja dan akan ditutup pada selepas ini. Tujuan utama borang tersebut adalah untuk mengenal pasti bilangan pencarum yang menyokong dan sebab utama mengapa mereka memerlukan pengeluaran KWSP 2.0.

Sehingga kini, borang aduan tersebut telah diisi dan telah mendapat ratusan ribu respons sebagai tanda sokongan Pengeluaran Khas 2.0.

Sekiranya anda belum mengisi borang tersebut, anda boleh isi melalui pautan di bawah

Nota : Borang aduan terbabit adalah tidak wajib diisi, sekiranya anda tidak isi borang tersebut tidak bermaksud anda tidak ingin Pengeluaran KWSP 2.0.

BORANG ADUAN TUNTUTAN PENGELUARAN KHAS 2.0

Perhatian – Myinfokerja kami tidak bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan kepada pembaca kami. Semua yang admin kongsikan ini hanyalah ringkasan yang berkaitan sahaja dan semua hebahan adalah berpandukan sumber official yang sahih. Jadi sila pastikan anda berfikir panjang sebelum menulis komen anda di ruangan komen. Terima Kasih.

Sudah baca jangan lupa like komen dan share kan pada kawan-kawan atau keluarga kita agar dapat manfaat bersama. Terima kasih semua. Klik sini Join Telegram Myinfokerja dan sini link whatsapp kami untuk info info bantuan kerajaan secara free.

Semak Sini: DAFTAR AKAUN KWSP ANAK 14 TAHUN KE ATAS

Semak Juga: Maksud keluar RM10K, ganti RM12K 

Percepatkan KWSP 2.0

Leave a Comment