“Nak tangkap kucing, tapi kucing hilang” – Gelagat pakcik kena sc4m dgn kucing tarik perhatian ramai

“Nak tangkap kucing, tapi kucing hilang” – Gelagat pakcik kena sc4m dgn kucing tarik perhatian ramai

Terutama bila melibatkan kucing, kucing antara yang paling diminati oleh ramai penggemar haiwan peliharaan. Kucing mempunyai satu tarikan yang membuatkan ramai yang suka bermain dan memelihara sebagai hobi mereka.

Setiap hari banyak karenah haiwan seperti kucing yang dikongsikan di laman aplikasi media sosial seperti laman Instagram atau laman Tik Tok. Pelbagai cerita menarik yang membuatkan ramai yang suka menonton karenah haiwan yang comel dan manja ini.

nak tangkap kucing tapi kucing hilang gelagat pakcik kena sc4m dgn kucing tarik perhatian ramai 63eb6c7d59390

Melalui sebuah rakaman video yang dimuatnaik itu, kelihatan seorang lelaki memegang sebuah tudung saji untuk menangkap seekor kucing yang sedang berehat di atas sebuah bumbung kereta. Dia berjalan perlahan- lahan ke arah kucing itu untuk menangkapnya.

Sebuah video mengenai seekor kucing telah dimuatnaik di laman aplikasi Instagrams reel apabila ianya memaparkan seekor kucing yang sedang berehat dan berbaring di atas sebuah kereta dengan selesa tanpa disedari sedang diintai oleh seorang lelaki untuk menangkapnya.

Ketika diterjah ke ruangan komen, rata-rata warganet tergelak kerana reaksi dan musik yang digunakan dalam video itu untuk menangkap si kucing itu.

Komen Netizen :

nak tangkap kucing tapi kucing hilang gelagat pakcik kena sc4m dgn kucing tarik perhatian ramai 63eb6c7d6e6fd

Sumber : sinarviral

Leave a Comment