Rasmi: Kekosongan Jawatan Petronas Mei-Jun 2022 Terkini

Pihak Petronas mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berdedikasi untuk mengisi beberapa kekosongan jawatan yang ditawarkan.

Calon diwajibkan membuat permohonan berdasarkan maklumat yang disenaraikan. Berikut adalah maklumat terperinci bagi mana-mana calon yang berminat untuk memohon jawatan-jawatan yang ditawarkan.

Lihat Juga:

Petronas

Jawatan Yang Ditawarkan Petronas

Eksekutif (IP Jenama & Pelesenan)

 • Gaji: RM4,300-RM11,000 (Rujuk Maklumat Penuh Gaji)
 • Lokasi: Menara Berkembar PETRONAS, KL, Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, 50088, MY

Syarat Kelayakan

 1. Warganegara Malaysia
 2. Mempunyai kelayakan akademik
 3. Mempunyai pengelaman bekerja

Cara Memohon Jawatan

Petronas

 • Untuk calon yang berminat, permohonan boleh dilakukan dengan mendaftar dan menghantar permohonan ke pautan berikut: Mohon Jawatan (KLIK SINI).
 • Bagi yang berminat, iklan rasmi kekosongan jawatan boleh didapati di sini (KLIK SINI).

Maklumat Syarikat

 • Ditubuhkan pada 1974, Petroliam Nasional Berhad (PETRONAS) ialah syarikat multinasional minyak dan gas bersepadu sepenuhnya Malaysia yang disenaraikan antara syarikat terbesar di FORTUNE Global 500.
 • Permintaan yang semakin meningkat untuk tenaga memberi inspirasi dan mengukuhkan tujuan kami untuk terus memacu penyelesaian baharu dan menolak sempadan ke arah masa depan tenaga yang mampan.
 • Kami menggunakan pendekatan inovatif kepada teknologi yang membantu kami membuka kunci dan memaksimumkan sumber tenaga walaupun dari persekitaran yang paling jauh dan sukar.
 • Rantaian nilai bersepadu sepenuhnya kami merangkumi daripada penerokaan kepada pemasaran, logistik kepada infrastruktur teknologi, dengan operasi di lebih 50 negara.

Sumber: Jawatankerja

Disclaimers

Semua yang admin kongsikan ini hanyalah ringkasan yang berkaitan dengan Kekosongan Jawatan Petronas Mei-Jun 2022 Terkini sahaja dan semua hebahan adalah berpandukan sumber official yang sahih. Pihak kami tidak bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan kepada pembaca kami. Jadi sila pastikan anda berfikir panjang sebelum menulis komen anda di ruangan komen. Terima Kasih.

Leave a Comment