Jawatan Kosong YADIM Mei 2023

Jawatan Kosong YADIM Mei 2023

Jawatan Kosong YADIM Mei 2023 – Calon hendaklah membuat permohonan berdasarkan maklumat dan kelayakan yang ditetapkan. Berikut adalah maklumat terperinci bagi mana-mana calon yang berminat untuk memohon jawatan – jawatan yang ditawarkan.

Bagi mereka yang sedang mencari peluang pekerjaan, sukacita dimaklumkan bahawa Yayasan Dakwah Islamiah Malaysia (YADIM) kini mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berdedikasi untuk mengisi jawatan kosong yang ditawarkan.

Jawatan Kosong YADIM Mei 2023

Jawatan Kosong YADIM
PERSONEL MYSTEP (GRED 29)

Taraf Jawatan: Kontrak
Gaji: RM1,700
Manfaat: Cuti Rehat, Cuti Sakit, Caruman KWSP dan Caruman PERKESO

Jawatan Kosong YADIM Mei 2023

Syarat-syarat Kelayakan
Pemohon merupakan warganegara Malaysia;
Berumur 18 tahun dan ke atas pada tarikh tutup hebahan kekosongan jawatan;
Syarat-syarat kelayakan lebih khusus dan teliti hendaklah dilihat di hebahan rasmi kekosongan jawatan.

Cara Memohon
Kepada calon-calon yang berminat dengan jawatan-jawatan yang ditawarkan, permohonan boleh dibuat dengan mengemukakan permohonan seperti mana yang ditetapkan di pengumuman rasmi kekosongan jawatan.

Permohonan bagi jawatan ini boleh dikemukakan secara dalam talian (online) di pautan yang disediakan di hebahan rasmi.

Hanya calon yang menepati syarat-syarat kelayakan yang ditetapkan dan melepasi tapisan sahaja yang akan dimaklumkan untuk menghadiri temuduga oleh pihak majikan.

Tarikh tutup permohonan pada 02 MEI 2023, SELASA.

Maklumat lebih terperinci (rasmi) boleh didapati DI SINI.

Semak Juga: Bantuan Elaun RM450 Sebulan Untuk Pekerja Golongan Kurang Upaya

Mohon Juga: Stroke Haba: Banyakkan minum air kosong

Perhatian – Myinfokerja kami tidak bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan kepada pembaca kami. Semua yang admin kongsikan ini hanyalah ringkasan yang berkaitan sahaja dan semua hebahan adalah berpandukan sumber official yang sahih. Jadi sila pastikan anda berfikir panjang sebelum menulis komen anda di ruangan komen. Terima Kasih.

Sudah baca jangan lupa like komen dan share kan pada kawan-kawan atau keluarga kita agar dapat manfaat bersama. Terima kasih semua. Klik sini Join Telegram Myinfokerja dan sini link whatsapp kami untuk info info bantuan kerajaan secara free.

Leave a Comment