Jawatan Kosong Unit Tenaga Negeri Sabah 2023

Jawatan Kosong Unit Tenaga Negeri Sabah 2023

Jawatan Kosong Unit Tenaga Negeri Sabah 2023. Permohonan adalah dipalwa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan terkini di Unit Tenaga Negeri Sabah sepertimana berikut.

1. Director or Deputy Director, Strategy & Policy Development
2. Executive, Economic & Tariff Regulation
3. Director or Deputy Director, Economic Regulation

Tarikh tutup permohonan pada 26 Mei 2023 (Jumaat).
Lokasi penempatan : Sabah
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong Unit Tenaga Negeri Sabah 2023

Jawatan Kosong Unit Tenaga Negeri Sabah 2023

Cara Memohon

Calon-calon yang berminat dipelawa untuk mengemukakan resume lengkap beserta perincian maklumat pekerjaan, pengalaman dan butiran perhubungan, serta gambar berukuran pasport terkini sebelum 25 Mei 2023. Sila hantarkan permohonan ke emel : [email protected]

Hanya calon yang disenarai pendek akan dimaklumkan.

Iklan dan syarat-syarat kelayakan disini

Semak Juga: Bantuan Bil Air Percuma Sehingga Tahun 2024

Mohon Juga: Syarat Kelayakan Bantuan Tambahan RM 600 Untuk Rakyat

Perhatian – Myinfokerja kami tidak bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan kepada pembaca kami. Semua yang admin kongsikan ini hanyalah ringkasan yang berkaitan sahaja dan semua hebahan adalah berpandukan sumber official yang sahih. Jadi sila pastikan anda berfikir panjang sebelum menulis komen anda di ruangan komen. Terima Kasih.

Sudah baca jangan lupa like komen dan share kan pada kawan-kawan atau keluarga kita agar dapat manfaat bersama. Terima kasih semua. Klik sini Join Telegram Myinfokerja dan sini link whatsapp kami untuk info info bantuan kerajaan secara free.

Leave a Comment