Jawatan Kosong RISDA

Jawatan Kosong RISDA  ~ Minima PMR/PT3 Layak Mohon!. Khas kepada anda yang sedang mencari pekerjaan dan berminat untuk menjawat jawatan kosong terkini yang tertera pada halaman Mingguan Kerja.

Jawatan Kosong RISDA

Buat makluman, pengambilan jawatan kosong risda ini telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat dengan jawatan kosong yang kami iklankan.

 • pastikan anda membaca maklumat jawatan, syarat serta kelayakan yang dikehendaki dengan teliti sebelum mengemukakan sebarang permohonan bagi jawatan kosong ini.

Rujuk Juga: Syarat Kelayakan Permohonan Jawatan Kosong TNB

Jawatan Kosong RISDA

Keperluan & Kelayakan Memohon Jawatan Kosong RISDA

 • Sekiranya anda merupakan calon yang memiliki kelayakan dengan kelulusan Ijazah, Diploma, Sijil Persekolahan (PMR, SPM, STPM, “A” Level, Pra-Universiti) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa bagi mengisi kekosongan jawatan yang dinyatakan di atas. (Sila rujuk syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

Kelebihan Pemohon

 1. Kemas
 2. Berpengetahuan am
 3. Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain (rujuk kelayakan permohonan di bawah)

Manfaat Pekerjaan

 1. Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
 2. Cuti Tahunan
 3. Cuti Sakit dan lain-lain (rujuk iklan permohonan kerja kosong di bawah)

Cara Memohon

Permohonan kerja kosong RISDA terbaru di atas boleh dilakukan secara online/ atas talian. Sila ikuti arahan seperti di bawah.

 • Klik pada pautan “KLIK SINI” di atas, kemudian rujuk pada maklumat permohonan, syarat serta tarikh tutup permohonan jawatan tersebut.
 • Bagi permohonan kali pertama, pemohon hendaklah mendaftar terlebih dahulu (sekiranya diperlukan) sebelum melakukan pengisian maklumat yang diperlukan oleh sistem.
 • Pemohon disarankan bagi mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenarai pendek akan dipanggil temuduga. Semoga berjaya!

Permohonan Jawatan Jawatan Kosong RISDA

Maklumat Jawatan RISDA

-PENGURUS OUTLET
Gaji Bermula Dari: RM3,200

-PEMBANTU JUALAN/JURUWANG
Gaji Bermula Dari: RM1,750

-PEMBANTU STOR
Gaji Bermula Dari: RM1,750

Syarat-syarat Kelayakan;

-Warganegara Malaysia;
-Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan;
-Kelayakan akademik boleh dirujuk di hebahan rasmi kekosongan jawatan.

Majikan: RISDA
Lokasi: Malaysia
Tempoh Permohonan: Rujuk Iklan

Untuk Memohon Jawatan Kosong RISDA, Rujuk Pautan Berikut

 • Untuk makluman anda, permohonan jawatan kosong ini adalah merupakan kekosongan terkini di RISDA .
 • Pemohon haruslah mengisi maklumat yang lengkap merangkumi maklumat peribadi diri serta memastikan untuk turut memuat naik resume pemohon yang terkini serta dokumen sokongan berkaitan.
 • Sila kemukakan permohonan anda melalui portal atas talian seperti yang diberikan pada point kelima.
 • Hanya calon yang berkelayakan sahaja akan dipanggil untuk sesi temuduga dan permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan dalam tempoh tiga (3) bulan adalah dianggap tidak berjaya:
 • Untuk maklumat lanjut & syarat-syarat kelayakan jawatan ini, sila klik pada pautan berikut: Hebahan rasmi kekosongan jawatan boleh dirujuk DI SINI.

Disclaimers – Semua yang admin kongsikan ini hanyalah ringkasan yang berkaitan sahaja dan semua hebahan adalah berpandukan sumber official yang sahih. Pihak kami tidak bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan kepada pembaca kami. Jadi sila pastikan anda berfikir panjang sebelum menulis komen anda di ruangan komen. Terima Kasih.

Myinfokerja.com

Leave a Comment