Jawatan Kosong PROTON Kini Dibuka Di Seluruh Malaysia

Jawatan Kosong PROTON Kini Dibuka Di Seluruh Malaysia

Jawatan Kosong PROTON Kini Dibuka Di Seluruh Malaysia – Buat makluman, pengambilan jawatan kosong ini telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat dengan jawatan kosong yang kami iklankan. Sila pastikan anda membaca maklumat jawatan, syarat serta kelayakan yang dikehendaki oleh majikan sebelum mengemukakan sebarang permohonan bagi jawatan kosong ini.

Jawatan Kosong PROTON Kini Dibuka!

Majikan: Perusahaan Otomobil Nasional Berhad (PROTON)
Lokasi Kekosongan: Pelbagai Negeri
Tarikh Tutup Permohonan: Rujuk Iklan

Untuk makluman anda, permohonan jawatan kosong Jabatan Kerja Raya merupakan jawatan kosong yang terkini di https://www.jobstreet.com.my/

Pemohon mestilah mengisi maklumat yang lengkap iaitu maklumat peribadi diri serta memastikan untuk turut memuat naik dokumen sokongan yang berkaitan

Sila kemukakan permohonan anda melalui portal atas talian seperti yang telah tertera di atas.

Hanya calon yang berkelayakan sahaja akan dipanggil untuk sesi temuduga dan permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan dalam tempoh tiga (3) bulan adalah dianggap tidak berjaya.

Untuk maklumat lanjut & syarat kelayakan jawatan ini, sila pastikan anda klik pada pautan berikut: KLIK SINI

Sekiranya anda, seorang Warganegara Malaysia yang cukup syarat kelayakan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan adalah dipelawa untuk memohon bagi mengisi kekosongan jawatan tetap atau kontrak yang diiklankan.

Jawatan Kosong PROTON Kini Dibuka!

Jawatan kosong yang diiklankan adalah seperti berikut :

Senior Executive
Sales Strategy Executive
Community Operation Below Line
Sales Finance And Insurance Operation Executive
General Manager

Sekiranya anda merupakan calon yang memiliki kelayakan dengan Ijazah, Diploma, Sijil Persekolahan (SPM, STPM, “A” Level, Pra-Universiti) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa untuk mengisi kekosongan jawatan yang dinyatakan di atas. (Sila rujuk syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

Kelebihan Pemohon;

Kemas
Berpengetahuan am
Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain (rujuk kelayakan permohonan di bawah)

Manfaat Pekerjaan;

Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
Cuti tahunan
Cuti sakit dan lain-lain (rujuk iklan permohonan kerja kosong di bawah)

Untuk permohonan kali pertama, pemohon mestilah mendaftar terlebih dahulu (sekiranya diperlukan) sebelum mengemukakan pengisin maklumat yang diperlukan oleh sistem.

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat yang terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenarai pendek akan dipanggil temuduga. Semoga anda berjaya!

Pemohon perlu klik pada pautan “KLIK SINI” di atas, kemudian rujuk pada maklumat permohonan, syarat serta tarikh tutup permohonan jawatan tersebut.

Mohon Juga: Senarai Kategori Kumpulan Yang Tidak Layak BKM 2022

Jawatan Kosong PROTON

Perhatian – Myinfokerja kami tidak bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan kepada pembaca kami.

Jadi sila pastikan anda berfikir panjang sebelum menulis komen anda di ruangan komen. Terima Kasih.

Sudah baca jangan lupa like komen dan share kan pada kawan-kawan atau keluarga kita agar dapat manfaat bersama. – Jawatan Kosong PROTON Kini Dibuka!

Leave a Comment