Jawatan Kosong Petroliam Nasional Berhad(PETRONAS) 2023

Jawatan Kosong Petroliam Nasional Berhad(PETRONAS) 2023

Jawatan Kosong Petroliam Nasional Berhad(PETRONAS) 2023 – Terkini, Petronas telah membuka peluang kepada rakyat Malaysia yang berminat untuk memohon tawaran yang ditawarkan. Mohon untuk baca dan fahami dengan teliti kehendak bakal majikan sebelum membuat permohonan.

Jawatan yang telah ditawarkan oleh Petronas ini ia adalah terbuka buat seluruh warganegara Malaysia yang berminat dan mempunyai kelayakan di dalam bidang yang telah disenaraikan pada rajah di bawah. Sila pastikan para calon baca syarat yang dikehendaki dengan teliti sebelum memohon jawatan tersebut.

Semak Juga: Bantuan e-Tunai Belia Rahmah RM200

Mohon Juga: Kawal pengeluaran caruman KWSP elak implikasi jangka panjang

Apakah Jawatan Kosong Yang Ditawarkan Oleh Jawatan Kosong Petroliam Nasional Berhad(PETRONAS) 2023?

Peluang menjawat kekosongan yang dibuka dibawah majikan kerajaan merupakan jawatan yang perlu diisi segera secepat mungkin. Terdapat beberapa jawatan kosong yang perlu rakyat Malaysia layak membuat permohonan kerja berdasarkan kelayakan dari peringkat PMR, SPM, Diploma dan Ijazah.

Calon berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan untuk memohon mengisi kekosongan kerja yang diiklankan seperti di bawah:

Jawatan Kosong Petroliam Nasional Berhad(PETRONAS) 2023

Jawatan Kosong Petroliam Nasional Berhad(PETRONAS) 2023

Maklumat Jawatan:

Nama Majikan:Petroliam Nasional Berhad(PETRONAS) 2023

Lokasi Kekosongan: Johor

Status Jawatan: Kontrak

Jawatan kosong terkini yang diiklankan adalah seperti berikut:

Technician (MT-Instrument)
Technician (MT-Process Operation)

Untuk makluman kepada semua, permohonan Jawatan Kosong Petroliam Nasional Berhad(PETRONAS) 2023 ini adalah tertakluk kepada pihak majikan yang membuat ketetapan. Bagi sebarang permohonan dan kekosongan jawatan adalah tertakluk kepada makluman pihak majikan. Jika terdapat perubahan,ianya adalah perubahan daripada pihak majikan dan sebarang kesilapan yang berlaku ia adalah diluar kawalan dan diperbaiki secepat yang mungkin.

Cara Online

Permohonan adalah secara online melalui portal permohonan kerja Jobstreet

Untuk memohon sila daftar masuk (login) atau jika anda belum mendaftar sebagai pencari kerja, sila daftar terlebih dahulu.
Sila lengkapkan borang online dengan maklumat yang betul dan pastikan anda memenuhi syarat kelayakan (rujuk iklan) yang diberikan sebelum menghantar permohonan
Pastikan anda telah melengkapkan borang permohonan dengan maklumat yang betul dan juga mengikuti syarat yang diberikan sebelum menghantar permohonan
Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima.
Sekiranya anda tidak menerima sebarang maklum balas dari pihak majikan dalam tempoh 3 hingga 6 bulan. Permohonan bolehlah dianggap tidak berjaya.
Link Permohonan:

Mohon Di Sini

Perhatian – Myinfokerja kami tidak bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan kepada pembaca kami. Semua yang admin kongsikan ini hanyalah ringkasan yang berkaitan sahaja dan semua hebahan adalah berpandukan sumber official yang sahih. Jadi sila pastikan anda berfikir panjang sebelum menulis komen anda di ruangan komen. Terima Kasih.

Sudah baca jangan lupa like komen dan share kan pada kawan-kawan atau keluarga kita agar dapat manfaat bersama. Terima kasih semua. Klik sini Join Telegram Myinfokerja dan sini link whatsapp kami untuk info info bantuan kerajaan secara free.

Leave a Comment