Jawatan Kosong Pengawas Hutan: Gaji sehingga RM4K

Jawatan Kosong Pengawas Hutan: Gaji sehingga RM4K

Jawatan Kosong Pengawas Hutan: Gaji sehingga RM4K – Khabar baik kepada yang sedang mencari pekerjaan, Suruhanjaya Perkhidmatan Negeri Pahang (SPANP) kini sedang membuka pengambilan banyak jawatan kosong terkini.

Pengambilan ini adalah terbuka kepada warganegara Malaysia yang berminat dan berkelayakan. Berikut adalah maklumat jawatan, syarat-syarat kelayakan dan cara memohon bagi jawatan-jawatan yang ditawarkan: –

PENGAWAS HUTAN

BACA JUGA INFO BERIKUT: Pengambilan Terbuka Pegawai Penjara KA19 Seluruh Negara ~ Minima Kelayakan SPM

Syarat-syarat Kelayakan
Semua pemohon mestilah merupakan Warganegara Malaysia;
Pemohon hendaklah berumur tidak kurang 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan;
Kelayakan akademik boleh dirujuk di hebahan rasmi kekosongan jawatan.

Sertai TELEGRAM MYINFOKERJA untuk info jawatan kosong terkini.

Maklumat Jawatan
PENGAWAS HUTAN GRED G19

Klasifikasi Perkhidmatan: Pertanian
Kumpulan Perkhidmatan: Pelaksana (Skim Perkhidmatan Bersepadu)
Jadual Gaji: RM1,357 – RM4,008
Kenaikan Tahunan: RM100
Kekosongan: 18n

Cara Memohon
Kepada yang berminat dan menepati syarat-syarat kelayakan yang ditetapkan, permohonan kekosongan jawatan boleh dibuat seperti mana yang dinyatakan di hebahan rasmi kekosongan jawatan.

Permohonan jawatan hendaklah dikemukakan secara atas talian (online) di Sistem Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Pahang e-SPA Pahang.

Pemohon juga perlu memastikan segala maklumat yang diberikan adalah benar, sahih dan tepat, serta hanya memohon jawatan yang selaras dengan ketetapan syarat-syarat kelayakan setiap jawatan.

Hanya calon yang menepati syarat-syarat kelayakan dan melepasi tapisan sahaja yang akan dipelawa menghadiri sesi temu duga.

Tarikh tutup permohonan pada 07 NOVEMBER 2022, ISNIN (11.59 MALAM).

Pengawas Hutan

INFO LANJUT JAWATAN KOSONG Pengawas Hutan

BOLEH BUAT PERMOHONAN DI SINI

Perhatian – Myinfokerja kami tidak bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan kepada pembaca kami. Semua yang admin kongsikan ini hanyalah ringkasan yang berkaitan sahaja dan semua hebahan adalah berpandukan sumber official yang sahih. Jadi sila pastikan anda berfikir panjang sebelum menulis komen anda di ruangan komen. Terima Kasih.

Sudah baca jangan lupa like komen dan share kan pada kawan-kawan atau keluarga kita agar dapat manfaat bersama. Terima kasih semua. Klik sini Join Telegram Myinfokerja dan sini link whatsapp kami untuk info info bantuan kerajaan secara free.

Leave a Comment