Jawatan Kosong, Kerajaan Malaysia Buka 599 Pengambilan Pengawal Keselamatan

Jawatan Kosong, Kerajaan Malaysia Buka

599 Pengambilan Pengawal Keselamatan

Kelayakan Memohon Jawatan Kosong:

Buat makluman, pengambilan jawatan kosong ini telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat dengan jawatan kosong yang kami iklankan. Sila pastikan anda membaca maklumat jawatan kosong, syarat serta kelayakan yang dikehendaki dengan teliti sebelum mengemukakan sebarang permohonan bagi jawatan kosong ini.

Jawatan Kosong, Kerajaan Malaysia Buka 599 Pengambilan Pengawal Keselamatan

Permohonan Jawatan Kosong

1. Pengawal Keselamatan Gred KP11

 • Kelayakan Minima: SRP/ PMR/ PT3
  Majikan: Pejabat Ketua Pegawai Keselamatan Kerajaan Malaysia
  Lokasi: Seluruh Negara
  Tutup Permohonan: 17 April 2022
 • Untuk makluman anda, permohonan jawatan kosong ini adalah merupakan kekosongan terkini di Pengawal Keselamatan KP11.
 • Pemohon haruslah mengisi maklumat yang lengkap merangkumi maklumat peribadi diri serta memastikan untuk turut memuat naik resume pemohon yang terkini serta dokumen sokongan berkaitan.
 • Sila kemukakan permohonan anda melalui portal atas talian seperti yang diberikan pada point kelima.
 • Hanya calon yang berkelayakan sahaja akan dipanggil untuk sesi temuduga dan permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan dalam tempoh tiga (3) bulan adalah dianggap tidak berjaya:

Anda mungkin berminat pada jawatan kosong ini

RASMI: Gaji Minima RM1,500 Bermula 1 Mei 2022

Kelebihan Pemohon Kerja Kosong

Kemas
Berpengetahuan am
Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain (rujuk kelayakan permohonan di bawah)

Manfaat Pekerjaan

Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
Cuti Tahunan
Cuti Sakit dan lain-lain (rujuk iklan permohonan kerja kosong di bawah)

Keperluan & Kelayakan Memohon Kerja Kosong

Sekiranya anda merupakan calon yang memiliki kelayakan dengan kelulusan Ijazah, Diploma, Sijil Persekolahan (PMR, SPM, STPM, “A” Level, Pra-Universiti) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa bagi mengisi kekosongan jawatan yang dinyatakan.

Bagaimana Memohon Jawatan Kosong:

 • Permohonan Jawatan kerja kosong Pengawal Keselamatan KP11 terbaru di atas boleh dilakukan secara online/ atas talian. Sila ikuti arahan seperti di bawah.
 • Klik pada pautan “KLIK SINI” di bawah, kemudian rujuk pada maklumat permohonan, syarat serta tarikh tutup permohonan jawatan Kosong tersebut.
 • Bagi permohonan kali pertama, pemohon hendaklah mendaftar terlebih dahulu (sekiranya diperlukan) sebelum melakukan pengisian maklumat yang diperlukan oleh sistem.
 • Pemohon disarankan bagi mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenarai pendek akan dipanggil temuduga.
 • Untuk maklumat lanjut & syarat-syarat kelayakan jawatan ini, sila klik pada pautan berikut: KLIK SINI

Semoga berjaya & Selamat maju jaya dari kami Myinfokerja

Disclaimers – Semua yang admin kongsikan ini hanyalah ringkasan yang berkaitan dengan ” Jawatan Kosong, Kerajaan Malaysia Buka 599 Pengambilan Pengawal Keselamatan ” sahaja dan semua hebahan adalah berpandukan sumber official yang sahih. Pihak kami tidak bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan kepada pembaca kami. Jadi sila pastikan anda berfikir panjang sebelum menulis komen anda di ruangan komen. Terima Kasih

Join Channel Telegram kami untuk. info-info Bantuan belia, kerja kosong dan segala yang berkaitan tentang bantuan 2022: Channel Telegram

Leave a Comment