Jawatan Kosong MySTEP, Tourism Malaysia 2022

Jawatan Kosong MySTEP, Tourism Malaysia 2022

Kepada seluruh warganegara Malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun yang berminat untuk mengisi kekosongan jawatan MySTEP di Lembaga Penggalakan Pelancongan Malaysia Kementerian Pelancongan, Seni dan Budaya Malaysia anda diperlawa untuk segera membuat permohonan jawatan kosong berikut.

Syarat asas permohonan Jawatan Kosong MySTEP:

  • Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan iaitu 22 April 2022.
  • Mempunyai kelayakan-kelayakan yang telah ditetapkan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran telah kami berikan dibawah.
  • Boleh menggunakan komputer terutamanya perisian asas microsoft office (word,excel, powerpoint, temas dan lain-lain.
  • Syarat Penuh

Cara memohon 

  • Semua permohonan jawatan MyStep hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan Borang Permohonan Jawatan yang telah dikeluarkan oleh pihak Tourism Malaysia: Klik Pautan DI Sini 
  • Borang permohonan hendaklah diisi dengan lengkap dan tepat serta mengikuti segala arahan-arahan yang telah diberikan untuk memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Jawatan Kosong MySTEP

Selamat maju jaya dari kami Myinfokerja

Disclaimers – Semua yang admin kongsikan ini hanyalah ringkasan yang berkaitan dengan ” Jawatan Kosong MyStep, MySTEP Tourism Malaysia 2022 ” sahaja dan semua hebahan adalah berpandukan sumber official yang sahih. Pihak kami tidak bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan kepada pembaca kami. Jadi sila pastikan anda berfikir panjang sebelum menulis komen anda di ruangan komen. Terima Kasih

Leave a Comment