Pengambilan jawatan kosong Maktab Rendah Sains Mara (MRSM)

Pengambilan jawatan kosong Maktab Rendah Sains Mara (MRSM)

Pengambilan jawatan kosong Maktab Rendah Sains Mara (MRSM) – Bagi mereka yang sedang mencari peluang pekerjaan, sukacita dimaklumkan bahawa Maktab Rendah Sains Mara (MRSM) kini mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berdedikasi untuk mengisi jawatan kosong yang ditawarkan.

Calon hendaklah membuat permohonan berdasarkan maklumat dan kelayakan yang ditetapkan. Berikut adalah maklumat terperinci bagi mana-mana calon yang berminat untuk memohon jawatan – jawatan yang ditawarkan.

Jawatan Kosong MRSM
GURU SAMBILAN

Bidang: Bahasa Melayu
Taraf Jawatan: Sambilan
Kadar Gaji Harian: RM100 (sehari)

Syarat-syarat Kelayakan
Pemohon merupakan warganegara Malaysia;
Berumur 18 tahun dan ke atas pada tarikh tutup hebahan kekosongan jawatan;
Syarat-syarat kelayakan lebih khusus dan teliti hendaklah dilihat di hebahan rasmi kekosongan jawatan.a

Cara Memohon
Kepada calon-calon yang berminat dengan jawatan-jawatan yang ditawarkan, permohonan boleh dibuat dengan mengemukakan permohonan seperti mana yang ditetapkan di pengumuman rasmi kekosongan jawatan.

Permohonan bagi jawatan ini boleh dikemukakan dengan menghantar Surat Permohonan Rasmi; Resume; Salinan Ijazah beserta transkrip; Salinan SPM; Salinan Kad Pengenalan dan sijil-sijil yang disahkan ke alamat:

Pengetua, Maktab Rendah Sains MARA Pengkalan Hulu, KM-1, Jalan Baling, 33100, Pengkalan Hulu, Perak.

Hanya calon yang menepati syarat-syarat kelayakan yang ditetapkan dan melepasi tapisan sahaja yang akan dimaklumkan untuk menghadiri temuduga oleh pihak majikan.

Tarikh tutup permohonan pada 24 MAC 2023 (JUMAAT).

Maklumat lebih terperinci (rasmi) berkenaan kekosongan boleh dilihat DI SINI.

Pengambilan jawatan kosong Maktab Rendah Sains Mara (MRSM)

Pengambilan jawatan kosong Maktab Rendah Sains Mara (MRSM)

Semak Juga: Majoriti pengguna tak setuju pencarum buat pinjaman

Baca Juga: Tiadakah simpati buat golongan jerlus KWSP?

Perhatian – Myinfokerja kami tidak bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan kepada pembaca kami. Semua yang admin kongsikan ini hanyalah ringkasan yang berkaitan sahaja dan semua hebahan adalah berpandukan sumber official yang sahih. Jadi sila pastikan anda berfikir panjang sebelum menulis komen anda di ruangan komen. Terima Kasih.

Sudah baca jangan lupa like komen dan share kan pada kawan-kawan atau keluarga kita agar dapat manfaat bersama. Terima kasih semua. Klik sini Join Telegram Myinfokerja dan sini link whatsapp kami untuk info info bantuan kerajaan secara free. -Pengambilan jawatan kosong Maktab Rendah Sains Mara (MRSM)

Leave a Comment