Jawatan Kosong Majlis Amanah Rakyat (MARA)

Jawatan Kosong Majlis Amanah Rakyat (MARA)

Jawatan Kosong Majlis Amanah Rakyat (MARA) – Untuk makluman, iklan jawatan kosong terkini dibawah adalah seperti yang diiklankan oleh majikan. Segala maklumat lengkap berkaitan permohonan hendaklah melalui pautan rasmi yang disediakan.

BAGAIMANA MEMOHON:
Permohonan boleh dilakukan secara online. Klik pautan “IKLAN JAWATAN” di bawah dan rujuk maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan yang ditetapkan.

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan. Hanya calon yang terpilih dan di senarai pendek sahaja akan di panggil menghadiri temuduga.

IKLAN JAWATAN

Jawatan Kosong Majlis Amanah Rakyat (MARA)

Jawatan Kosong Majlis Amanah Rakyat (MARA)

MAKLUMAT JAWATAN:

Nama Majikan: Majlis Amanah Rakyat (MARA)
Lokasi Kekosongan: Sabah

Sekiranya anda, seorang Warganegara Malaysia yang cukup syarat kelayakan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan adalah dipelawa untuk memohon bagi mengisi kekosongan jawatan seperti yang diiklankan.

Jawatan kosong terkini yang diiklankan adalah seperti berikut:

Pembantu Tadbir (Kewangan) Gred W19
Untuk mengemukakan permohonan kosong terbaru di atas, pastikan anda ikuti langkah memohon kerja kosong terkini seperti di bawah.

KELAYAKAN MOHON:
Sekiranya anda, calon yang berkelayakan dengan Ijazah, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM, “A” Level, Pre-U) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa untuk memohon mengisi kekosongan jawatan di atas.

Selain itu calon juga perlulah mempunyai ciri-ciri berikut:

-Berperwatakan menarik
-Berpengetahuan
-Mempunyai ciri kepimpinan
-dan lain-lain (rujuk kelayakan permohonan di bawah)

Semak Juga: Tiadakah simpati buat golongan jerlus KWSP?

Baca Juga: Bantuan Aidilfitri RM700 dibayar bulan depan

Jawatan Kosong Majlis Amanah Rakyat (MARA)

KELEBIHAN:

-Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
-Cuti Tahunan
-Cuti Sakit
-dan lain-lain (rujuk iklan )

Perhatian – Myinfokerja kami tidak bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan kepada pembaca kami. Semua yang admin kongsikan ini hanyalah ringkasan yang berkaitan sahaja dan semua hebahan adalah berpandukan sumber official yang sahih. Jadi sila pastikan anda berfikir panjang sebelum menulis komen anda di ruangan komen. Terima Kasih.

Sudah baca jangan lupa like komen dan share kan pada kawan-kawan atau keluarga kita agar dapat manfaat bersama. Terima kasih semua. Klik sini Join Telegram Myinfokerja dan sini link whatsapp kami untuk info info bantuan kerajaan secara free.

 

Leave a Comment