Jawatan Kosong Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan (FAMA)

Jawatan Kosong Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan (FAMA)

Jawatan Kosong Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan (FAMA).  Untuk makluman, iklan jawatan kosong terkini di bawah adalah seperti yang diiklankan oleh majikan. Segala maklumat lengkap berkaitan permohonan hendaklah melalui pautan rasmi yang disediakan.
Nama Majikan: Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan (FAMA).

BACA JUGA:  Bayaran STR Fasa 4 – Jumlah Mengikut Kategori MySTR 2023

MAKLUMAT JAWATAN:
Sekiranya anda warganegara Malaysia yang memenuhi syarat kelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan, anda dipelawa untuk memohon bagi mengisi kekosongan jawatan seperti yang diiklankan.

Jawatan Kosong Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan

Jawatan kosong terkini yang diiklankan adalah seperti berikut:

Jawatan Kosong Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan (FAMA)Jawatan Kosong Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan (FAMA)

Pemandu Kenderaan Gred H11
Pembantu Awam Gred H11
Untuk mengemukakan permohonan jawatan kosong terkini di atas, pastikan anda mengikuti langkah-langkah untuk memohon kerja kosong terkini seperti di bawah.

KELAYAKAN MEMOHON:
Sekiranya anda, calon yang berkelayakan dengan Ijazah, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM, Tahap “A”, Pra-U) atau Kelayakan Profesional yang diiktiraf adalah dipelawa untuk memohon bagi mengisi kekosongan jawatan di atas.

Selain itu, calon juga mesti mempunyai ciri-ciri berikut:

Watak yang menarik
Berpengetahuan
Mempunyai sifat kepimpinan
dan lain-lain (rujuk kelayakan permohonan di bawah)
KELEBIHAN:
Gaji dengan pelbagai imbuhan yang menarik
Cuti tahunan
Cuti sakit

dan lain-lain (rujuk iklan permohonan kerja di bawah)

Jawatan Kosong Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan (FAMA)

CARA MEMOHON:
Permohonan boleh dibuat secara online. Klik pautan “MOHON SINI” di bawah dan rujuk maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan yang ditetapkan.

Pemohon dinasihatkan untuk mengemaskini maklumat terkini yang diperlukan. Hanya calon yang terpilih dan disenarai pendek akan dipanggil untuk menghadiri temu duga.

MOHON SINI

Jawatan Kosong Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan (FAMA)

Perhatian – Myinfokerja kami tidak bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan kepada pembaca kami. Semua yang admin kongsikan ini hanyalah ringkasan yang berkaitan sahaja dan semua hebahan adalah berpandukan sumber official yang sahih. Jadi sila pastikan anda berfikir panjang sebelum menulis komen anda di ruangan komen. Terima Kasih.

Sudah baca jangan lupa like komen dan share kan pada kawan-kawan atau keluarga kita agar dapat manfaat bersama. Terima kasih semua. Klik sini Join Telegram Myinfokerja dan sini link whatsapp kami untuk info info bantuan kerajaan secara free.

Leave a Comment