Jawatan Kosong KWSP – Mohon Sekarang!!

Jawatan Kosong KWSP

Bagi mereka yang berminat dan sedang mencari pekerjaan, sila ikuti segala perkongsian yang telah disediakan di bawah ini untuk memohon jawatan kosong KWSP.

Jawatan kosong tahun 2022 kini dibuka oleh pihak Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP).

MAKLUMAT KERJAYA

 • Nama Majikan : Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP)
 • Tarikh Tutup : Rujuk Iklan

Berikut adalah merupakan kekosongan jawatan yang telah ditawarkan oleh pihak Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP):

 1. System Analyst
 2. Executive/Deputy Manager (Operational Risk Management Advisory)
 3. Executive/Deputy Manager (Investment Risk Management Advisory)
 4. Executive/Deputy Manager (Business Continuity Management)

Dan Banyak Lagi…
Untuk memohon, sila rujuk pada pautan di bawah ini :

 • Bagi calon yang berminat untuk melakukan permohonan, anda dikehendaki menghantar segala maklumat permohonan dengan lengkap yang merangkumi resume anda beserta dengan pengalaman pekerjaan anda yang lalu (jika diperlukan).
 • Jika diperlukan, para pemohon yang belum mempunyai akaun berdaftar hendaklah mendaftar akaun terlebih dahulu sebelum melakukan sebarang permohonan kekosongan jawatan yang telah diiklankan di atas.
 • Hanya calon yang layak sahaja yang akan dipanggil untuk tujuan sesi temuduga manakala bagi permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan dalam tempoh masa tiga bulan adalah dianggap sebagai tidak berjaya.
 • Untuk mengetahui maklumat lanjut berkaitan dengan kekosongan jawatan yang ditawarkan di atas sila klik pada pautan berikut KLIK DI SINI.

Jawatan Kosong KWSP

 

Kerja Kosong 2022 Tentera Darat Buka Pengambilan Mei Ini

Syarat mohon Jawatan Kosong KWSP

Sekiranya para pemohon merupakan individu yang berkelayakan dengan mempunyai kelulusan Ijazah, Diploma, Sijil Persekolahan (PMR, SPM, STPM, “A Level”, Pra-Universiti) atau sebarang kelayakan professional daripada pihak Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM),

 • para pemohon adalah dipelawa untuk memohon kekosongan jawatan yang dinyatakan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan jawatan di bawah telebih dahulu sebelum melakukan permohonan)

Ciri-ciri calon yang diinginkan adalah seperti berikut:

 1. Kemas dan pembersih
 2. Mempunyai pengetahuan am yang baik
 3. Mempunyai ciri kepimpinan dan bertanggungjawab

Kelebihan yang ditawarkan:

 1. Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
 2. Cuti tahunan
 3. Cuti sakit

Cara Memohon Jawatan Kosong KWSP

Jawatan Kosong KWSP

 • Permohonan kekosongan jawatan terkini di atas boleh dilakukan secara atas talian. Sila ikuti segala arahan seperti di bawah ini.
 • Sila klik pada pautan “KLIK DI SINI” yang terdapat pada bahagian atas dan rujuk pada maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan jawatan kosong tersebut.
 • Untuk permohonan kali pertama, para pemohon perlulah mendaftar akaun terlebih dahulu (sekiranya diperlukan) sebelum melakukan sebarang pengisian maklumat yang diperlukan oleh sistem.
 • Para pemohon dinasihatkan agar sentiasa mengemaskini segala maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Untuk makluman, hanya calon yang berjaya disenarai pendek sahaja yang akan dipanggil untuk tujuan sesi temuduga.Mohon Sekarang Jawatan Kosong KWSP

Sumber: iKerajaan

Disclaimers – Semua yang admin kongsikan ini hanyalah ringkasan yang berkaitan dengan “ Kerja Kosong 2022 Tentera Darat Buka Pengambilan Mei Ini ” sahaja dan semua hebahan adalah berpandukan sumber official yang sahih. Pihak kami tidak bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan kepada pembaca kami. Jadi sila pastikan anda berfikir panjang sebelum menulis komen anda di ruangan komen. Terima Kasih.

Myinfokerja.com

Leave a Comment