Jawatan Kosong KKM – Minima SPM – 2560 Kekosongan!

Jawatan Kosong KKM – Minima SPM – 2560 Kekosongan!

Jawatan Kosong KKM – Minima SPM – 2560 Kekosongan!. Kini, bagi mereka yang sedang mencari peluang pekerjaan, sukacita dimaklumkan bahawa Suruhanjaya Perkhidmatan Awam mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berdedikasi untuk mengisi jawatan kosong yang ditawarkan.

Calon pemohon hendaklah membuat permohonan berdasarkan maklumat dan kelayakan yang ditetapkan. Berikut adalah maklumat terperinci bagi mana-mana calon yang berminat untuk memohon jawatan – jawatan yang ditawarkan

Kepada rakyat Malaysia yang berminat untuk memohon tawaran yang ditawarkan, sila baca dan fahami dengan teliti kehendak bakal majikan sebelum memohon.

Jawatan Kosong KKM - Minima SPM - 2560 Kekosongan!

Jawatan kosong yang ditawarkan;
1. LATIHAN SEPARA PERUBATAN BERTARAF DIPLOMA DAN SIJIL. (SESI JANUARI TAHUN 2024)

Syarat-syarat Kelayakan;

– Warganegara Malaysia.
– Berumur 18 tahun dan ke atas sebelum tarikh tutup iklan kekosongan jawatan.
– Memiliki kelulusan atau kelayakan tertentu dalam bidang yang ditawarkan.
– Calon yang berkelayakan dengan Ijazah, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM, “A” Level, Pre-U) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah dipelawa untuk memohon mengisi jawatan berikut.

Selain itu, calon juga perlulah mempunyai ciri-ciri berikut;

– Berpengetahuan.
– Mempunyai ciri kepimpinan.
– Cukup syarat akademik yang ditetapkan.
– Berminat bina kerjaya bersama majikan.
– Mempunyai kemahiran komunikasi yang bagus.

Kelebihan;

– Cuti tahunan.
– Cuti sakit dan lain-lain.
– Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik.
Dan lain-lain.

Jawatan Kosong KKM - Minima SPM - 2560 Kekosongan!

Makluman;
Kepada calon-calon yang berminat dengan jawatan-jawatan yang ditawarkan, permohonan boleh dibuat dengan mengemukakan permohonan seperti mana yang ditetapkan di pengumuman rasmi kekosongan jawatan.

Sekiranya anda tidak menerima sebarang maklum balas dari pihak majikan dalam tempoh 3 hingga 6 bulan. Permohonan bolehlah dianggap tidak berjaya.

Tarikh Tutup : 24hb Julai 2023 (ISNIN) Jam 11.59 Malam

Permohonan adalah secara atas talian (Online)

MAKLUMAT PENUH

PERMOHONAN

Semoga dengan segala perkongsian maklumat mengenai Suruhanjaya Perkhidmatan Awam dapat membantu para calon yang memohon.

Semak Juga: Jawatan Kosong Di Lembaga Minyak Sawit Malaysia (MPOB) Tahun 2023

Mohon Juga: Semakan Status Sumbangan Asas Rahmah SARA 

Garis Panduan KKM | COVID-19 MALAYSIA

Perhatian – Myinfokerja kami tidak bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan kepada pembaca kami. Semua yang admin kongsikan ini hanyalah ringkasan yang berkaitan sahaja dan semua hebahan adalah berpandukan sumber official yang sahih. Jadi sila pastikan anda berfikir panjang sebelum menulis komen anda di ruangan komen. Terima Kasih.

Sudah baca jangan lupa like komen dan share kan pada kawan-kawan atau keluarga kita agar dapat manfaat bersama. Terima kasih semua. Klik sini Join Telegram Myinfokerja dan sini link whatsapp kami untuk info info bantuan kerajaan secara free. Jawatan Kosong KKM – Minima SPM – 2560 Kekosongan!

Leave a Comment