Permohonan Jawatan Kosong Jabatan Perkhidmatan Veterinar 2022

Jabatan Perkhidmatan Veterinar

Permohonan Jawatan Kosong Jabatan Perkhidmatan Veterinar 2022. Khusus kepada bakal pemohon jawatan kosong di Jabatan Perkhidmatan Veterinar, anda boleh membuat permohonan jawatan kosong dengan kadar segara sebelum tarikh tutup iaitu pada 22 Oktober 2022.

Kepada mereka yang berminat memohon jawatan penolong pegawai veterinar, ini adalah peluang anda untuk merebut peluang keemasan daripada jabatan kerajaan Malaysia. Untuk membuat permohonan, anda boleh merujuk maklumat dibawah.

Permohonan boleh dibuat dengan merujuk maklumat rasmi daripada pihak Jabatan Perkhidmatan Veterinar. Bagi mengetahui iklan jawatan, syarat kelayakan dan cara permohonan. Anda boleh merujuk maklumat rasmi dibawah:

Klik Sini 👉 Permohonan

Maklumat Jawatan Jabatan Perkhidmatan Veterinar

Permohonan jawatan kosong yang dibuka di Jabatan Perkhidmatan Veterinar boleh dibuat berdasarkan kelayakan dari SPM,STPM,Diploma, dan Ijazah jika berkelayakan berdasarkan jawatan.

Jawatan kosong penolong pegawai veterinar yang ditawarkan di Jabatan Perkhidmatan Veterinar adalah boleh dipohon oleh rakyat Malaysia sahaja. Segala maklumat kekosong adalah merujuk makluman rasmi dari kerajaan dan keperluan jawatan.

  • Maklumat Jawatan:
  • Jawatan : Penolong Pegawai Veterinar Gred G29
  • Sektor : Kerajaan
  • Taraf Jawatan : Tetap/Kontrak

Syarat Kelayakan

Bagi Syarat Kelayakan semak berikut di bawah ini. Bagi mengetahui makluman lanjut mengenai jawatan kosong di Jabatan Perkhidmatan Veterinar, anda dialu-alukan untuk merujuk maklumat yang disediakan dibawah.

Bagi mereka yang berminat membuat permohonan, anda terlebih dahulu perlu merujuk kepada syarat kelayakan permohonan. Berikut merupakan syarat kelayakan umum bagi permohonan jawatan:

  • Pemohon mestilah merupakan warganegara Malaysia.
  • Permohonan mestilah dibuat oleh mereka yang berumur 18 tahun keatas sahaja.

Cara Permohonan

– Calon yang telah mendaftarkan permohonan bagi jawatan di atas tidak perlu mendaftar semula sekiranya permohonan masih dalam tempoh sah laku pada tarikh tutup iklan.

– Walau bagaimanapun, calon perlu memastikan pusat temu duga terdekat dikemas kini sebelum atau pada tarikh tutup iklan. Hanya permohonan calon yang diterima sebelum atau pada tarikh tutup iklan akan diproses.

– Tarikh tutup permohonan bagi urusan pengambilan ini adalah pada 22 September 2022 (Khamis), jam 11.59 malam.

– Calon yang berminat dan memenuhi syarat yang ditetapkan hendaklah memohon secara dalam talian melalui Portal Rasmi Sistem Pendaftaran Pekerjaan Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA9):

Tarikh Dibuka Dan Ditutup

Permohonan boleh dilakukan dengan kadar segera, segala butiran permohonan dan lampiran dokumen penting hendaklah betul dan benar. Untuk makluman semua, Jabatan Perkhidmatan Veterinar mula membuka jawatan kosong kepada rakyat Malaysia bermula sekarang dan bakal ditutup pada 22 Oktober 2022.

Perhatian – Pihak kami tidak bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan kepada pembaca kami. Semua yang admin kongsikan ini hanyalah ringkasan yang berkaitan sahaja dan semua hebahan adalah berpandukan sumber official yang sahih. Jadi sila pastikan anda berfikir panjang sebelum menulis komen anda di ruangan komen. Terima Kasih.

Sudah baca jangan lupa like komen dan share kan pada kawan-kawan atau keluarga kita agar dapat manfaat bersama. Terima kasih semua. Klik sini Join Telegram Myinfokerja dan sini link whatsapp kami untuk info info bantuan kerajaan secara free.

Semak Juga:

Leave a Comment